2777
2789
عنوان

کمک کمک واکسن کرونا

116 بازدید | 11 پست

کسی که واکسن زده ویروس تو بدنشه دیگه...  با سرفه و عطسه بقیه مریض نمیشن؟؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

اون ویروس ضعیف یا کشته شده هستش و فعال نیست

وایسا!✋داری رد میشی یه نگاه به امضام کن. نگاه کردی؟ جون من؟ چه بچه خوب و حرف گوش کنی هستی! 😘 حالا که انقدر خوبی یه صلوات بفرست. فرستادی؟ بابا تو دیگه کی هستی خیلی دمت گرمه. 🤩 حالا میشه یه سلامم به امام زمانمون (عج) کنی و لبخند بزنی؟ 🙂 مطمئنم خیلی خوشحال میشه یادش کنی. ☺️ دیگه خیلی مشتی شدی بام رفیق شدی یه کار دیگه هم بکن. 🙃 لطفا سعی کن برای خوشحالی امام زمان (عج) یه قدم هرچند کوچیک تو زندگیت برداری. 🫂 سخته ولی تو برای منه غریبه اینهمه ارزش قائل شدی متنم رو خوندی، بد نمیشه یکم بری دنبالش ببینی خدا تو قرآن چی گفته ائمه چی گفتن شاید بتونی به حرفشون عمل کنی 🌱 اونا جز خوبی چیزی برای ما نمیخوان 🫶 اگرم حال نداری بری بخونی عیب نداره، چندتا کاری که میدونی عمل کن. 😉 از هر ده باری که خواستی گناهی کنی یه بارشو انجام نده، از جایی رد میشی آشغال زمین نریز، تو خیابون لبخند بزن، یه گناهو برای سه روز یا یه هفته انجام نده مثلا دروغ نگو، شب جمعه ها یه خط قرآن بخون، چمن رو لگد نکن، از همین کارای کوچیک که از پس هرکسی برمیاد :) با نیت هدیه ثوابش به امام زمان (عج) 🌱 میشه برای سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستی🤗🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سوالت اینه که آیا کسی که واکسینه شده ممکنه مبتلا بشه؟جواب این اینه که مبتلا میشه ولی خفیف.درصد مرگ و ...

نه سوالم دوباره بخون

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

میگه که منتقل میکنن مریضی رو طبق یافته هایcdc

میگه که منتقل میکنن مریضی رو طبق یافته هایcdc

🙏