__army__ مدیر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 عنوان آرمیون😻💜 | مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 117 پست واستون عکس بذارم از ٧ تن بنگتن😻شمام بذارین😻 مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ 1400/05/13 | 02:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیتنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 193 فکرمیکنیاونا به جاییشونه؟؟؟؟ به هیچحاشوننیست اونا دارن روز به روز پیشرفت میکننکجایکاری؟ ن پیشرفتشون برام مهمه ن پس رفتشون😂
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 زررررررررشک😂 تاسف میخورمخوشتنمیاد خو برو بیرون زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 اونا یادتون دادن؟با دوتا اهنگ خوندن؟با دوتا عکس پخش کردن؟خداایا شماها حتی یبار اونارو ندیدین قسم میخ ... حرف بیخود نزن وقتی چیزی ازوشون نمیدونی آشعال مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
چیتنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 193 ایکاش یکم انسان بودی و یاد میگرفتی سلیقه ها متفاوته... و احترام به سلیقه همدیگه جز انسانیته الانم خ ... یکی باید شمارو بخودتون بیاره ک کسی رو ک یبارم ندیدین بت نکنید واس خودتون
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 حاضرم بزن بریم😎😎😎ما همیشه اولیمتو بیلبورد و گرمی چشمتون در بیاد هیترا زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 ن پیشرفتشون برام مهمه ن پس رفتشون😂 خب پس افرین بهت برو بیرونحاجی زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 یکی باید شمارو بخودتون بیاره ک کسی رو ک یبارم ندیدین بت نکنید واس خودتون والا تو باید بری دیوونه خونهآممم نه نه فکرکنم باید یه کلاس فرهنگبرات بزارم زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
چیتنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 193 حرف بیخود نزن وقتی چیزی ازوشون نمیدونی آشعال هوووووووووش اشغال جد و ابادته بچه درست زر بزن
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41637 اونا یادتون دادن؟با دوتا اهنگ خوندن؟با دوتا عکس پخش کردن؟خداایا شماها حتی یبار اونارو ندیدین قسم میخ ... اخطار لغو کاربری ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 ن پیشرفتشون برام مهمه ن پس رفتشون😂 حرفات نشونه شخصیتتهخوب بلدم بشورمت پهنت کنمولی خب جواب ابلهان خاموشیست مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 اخطار لغو کاربری مرسی نی نی یار🥺نمیدونه چقد آدم حس بدی میگیره وقتی به علایقش توهین میشه💔 مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 خفه دیگه برو بمبر براشون ب جهنم دمتگرم یکم حوصلم اومد جاش شنیدی نی نی یار چی گفت؟ مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 اخطار لغو کاربری نی نی یار ایشون اومدنتو تاپیکما و حرفای درستی نمیزنن ما خیلی درست بهش میگیم برو بیرونکاری بهمنداشته باشیم ولی شروع کرد و حرفای بیخود زدن زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
miniyar_2 نی نی یار عضویت: 1399/02/30 تعداد پست: 41637 نی نی یار ایشون اومدنتو تاپیکما و حرفای درستی نمیزنن ما خیلی درست بهش میگیم برو بیرونکاری بهمندا ... اگر دوباره بی احترامی کرد صدام کنید ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar