__army__ مدیر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 عنوان آرمیون😻💜 | مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 117 پست واستون عکس بذارم از ٧ تن بنگتن😻شمام بذارین😻 مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ 1400/05/13 | 02:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 چون حرفایی میزنن که هیچکس نمیزنه چون چیزایی یادت میدن که تو هیچ کلاسی یاد نمیدن چون انگیزه ای میدن ... @چیتنام مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
چیتنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 193 چون حرفایی میزنن که هیچکس نمیزنه چون چیزایی یادت میدن که تو هیچ کلاسی یاد نمیدن چون انگیزه ای میدن ... زرت!شعار شعار شعار
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 زرت!شعار شعار شعار چیگفتی یبار دیگه جرعت داری بگو تا ما آرمی ها حالیتکنیمبا کیطرفی!!! زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 چیه اینارو دوس دارید خدایی یبارم ندیدیشون و انقد دوسشون داری تو مغزم نمیگنجه منکه بشدت بدم میاد ازشو ... اوناهم از تو بدشونمیاد عزیزم زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
چیتنام عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 193 چیگفتی یبار دیگه جرعت داری بگو تا ما آرمی ها حالیتکنیمبا کیطرفی!!! گفتم زرت!
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 چون حرفایی میزنن که هیچکس نمیزنه چون چیزایی یادت میدن که تو هیچ کلاسی یاد نمیدن چون انگیزه ای میدن ... عجبحرفی زدی استارترچونیادمون دادفقیر بودن دلیل بر موفق نشدننیست@چیتنام زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 گفتم زرت! استارتر میای بریمتوکارش؟ زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 بجهنم😂 فکرمیکنیاونا به جاییشونه؟؟؟؟به هیچحاشوننیست اونا دارن روز به روز پیشرفت میکننکجایکاری؟ زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 بجهنم😂 ایکاش یکم انسان بودی و یاد میگرفتی سلیقه ها متفاوته... و احترام به سلیقه همدیگه جز انسانیتهالانم خوشت نمیاد از تاپیک من برو بیرون جسارتا کارت دعوت نفرستادم واست مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 ایکاش یکم انسان بودی و یاد میگرفتی سلیقه ها متفاوته... و احترام به سلیقه همدیگه جز انسانیته دقیقابا توهینادمبه جایی نمیرسه اخه😑نمیدونمچرا نمیتونمبا هیترا کنار بیام زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 اونا یادتون دادن؟با دوتا اهنگ خوندن؟با دوتا عکس پخش کردن؟خداایا شماها حتی یبار اونارو ندیدین قسم میخ ... @نی_نی_یار_شب مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
__army__ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 4277 استارتر میای بریمتوکارش؟ حاضرم مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
jhoplover عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 1760 اونا یادتون دادن؟با دوتا اهنگ خوندن؟با دوتا عکس پخش کردن؟خداایا شماها حتی یبار اونارو ندیدین قسم میخ ... تورو به عنشونحساب نمیکنننه منو 😐 زندگی چن بار زمینم زد زندگی چیز هایی رو نشونم داد که هرگز نمیخواستم ببینم من غم و شکست رو تجربه کردم اما از یه چی مطمئنم اینکه همیشه بلند میشم...🙂