2777
2789
متاسفانه ایران کلی هیتر و نژاد پرست حتی بعضی از پدر و مادرا از هیتر چیزی کم ندارن:)

آه دست رو دلم‌نزار

اجیم‌هیتر بابام‌هیتر

ببین‌نمیدونن بی تی اس کیه ها ولی پاش بی افته‌خیلی توهین‌میکنن

یبار دختر عموم کلاس سومه خاست اذیتم‌کنه اومد گفت بکهیون‌مرد(حالا این‌از اکسوعه)بلند شدم با بغص گفتم‌ها چرا چیشده

خاستن اذیتم کنن اینو گفتن

مامانم‌حالا کاری‌نداره

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورم‌نمیشه یه فن جقد میتونه بدبخت باشه🥲🥲دو روز دیگه هم‌نت نیست

ک حتی‌از خبرای جدید بفهمیم‌وای من میمیرم‌ک‌اینطوری

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
آه دست رو دلم‌نزار اجیم‌هیتر بابام‌هیتر ببین‌نمیدونن بی تی اس کیه ها ولی پاش بی افته‌خیلی توهین‌می ...

💔💔💔💔💔💔

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
💔💔💔💔💔💔

هی چی بگم🥲😅میگذره 

یکم‌صبر میخواد

💔💔💔💔💔💔

فکر‌کن دیگه یه دختر کلاس سومی‌به من‌نهمی

حرفی ندارم 

بابامم‌میگه بمیره به‌من‌چه😅😅😅

هیجی‌دیگه 

آه دست رو دلم‌نزار اجیم‌هیتر بابام‌هیتر ببین‌نمیدونن بی تی اس کیه ها ولی پاش بی افته‌خیلی توهین‌می ...

خواهر من ک اول خودش آرمی بود الان هیتر شد هی چرت و پرت میگ 

آرایش میکنن،گوشواره دارن ترنسن.......

خو طرفدار ک نیستین حداقل هیتر هم نباشین زر نزنین

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
خواهر من ک اول خودش آرمی بود الان هیتر شد هی چرت و پرت میگ  آرایش میکنن،گوشواره دارن ترنسن.... ...

نژادپرست نباشیم🤕🤕

بخدا خوب‌نیست کسیو بخاطر نژادش مسخره کنیم

بخدا لباس زن‌و مرد نداره آرایش زن و مرد نداره

گوشواره زن و مرد نداره

خدا هیج‌تفاوتی بین زن و مرد نزاشت

نژادپرست نباشیم🤕🤕 بخدا خوب‌نیست کسیو بخاطر نژادش مسخره کنیم بخدا لباس زن‌و مرد نداره آرایش زن و ...

بابای من میگه چرا رژ داره چرا موهاش این رنگیه میگم زندگیه خودشه... دوست داره میکاپ کنه... به هیچکسم بجز خودش هیچ ربطی نداره😐

چیه اینارو دوس دارید خدایی یبارم ندیدیشون و انقد دوسشون داری تو مغزم نمیگنجه منکه بشدت بدم میاد ازشون والا انقد ک اینارو دوس دارین ایرانی خودمونو دوس داشتین الان اون بالاها بودیم

بابای من میگه چرا رژ داره چرا موهاش این رنگیه میگم زندگیه خودشه... دوست داره میکاپ کنه... به هیچکسم ...

من اصلا جرعت ندارم عکسشونو جلو بابام ببینم☹☹☹حتی عکس‌ جیمین روی صفحه گوشیمه اصلا گوشیمو جلوش باز نمیکنم‌همش صفحشو میبندم

جون‌بهم غر میزنه

مامانم وقتی‌میره رو‌گوشیم‌میگه این‌کیه‌میگم دوست پسرم😂😂😂

چیه اینارو دوس دارید خدایی یبارم ندیدیشون و انقد دوسشون داری تو مغزم نمیگنجه منکه بشدت بدم میاد ازشو ...

چون حرفایی میزنن که هیچکس نمیزنه

چون چیزایی یادت میدن که تو هیچ کلاسی یاد نمیدن

چون انگیزه ای میدن که هیچکس نمیده

چون منو از خودکشی نجات دادن

درسته پیشم نیستن

اما با آهنگاشون کنارم احساسشون میکنم

با خنده هاشون میخندم با گریه هاشون بغض میکنم

بی تی اس واسه من دلیل زندگیه

دلیل حال خوبمن

صداشون... چهرشون

اونا منو دوست دارن... بارها گفتن چون من آرمیم

بی تی اس نژاد پرست نیس... حیوان آزار نیس... خیانتکار نیس... چرا عاشقشون نباشم؟؟؟ 

توعم اگه هیتری جات اینجا نیس گمشو بیرون 

مثل اینکه خابیدین

منم برم حالا ک اینطوری شد