2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=33650&PostID=25227133#25227133
اینو بخون شاید کمکت کنه
خدایا، برای نعمتی که بهم دادی فقط می تونم بگم شکرت و پسرمنو حفظ کن. خدایا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا فرما 
2 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مخم سوت کشید

نمیخام میرم دولتی

هی میگن بچه بیارین بچه بیارین خوب به جای این مشکلات بیان و هزینه های زایمان رو اول کم کنند بابا!!! به کی بگیم آخه!!

دو میلیون دستمزد جدا ؟؟؟ بر پدرتون !!!!! خوش به حال مادرانمون که اون موقع این دکترها اینجوری نبودن کاش من اون موقع حامله میشدم و اون موقع مادر میشدم نه الان !!!!؟!؟؟!؟!

اه ! حالم بد شد
چرا اخه الکی حرف میزنید .. طکتر کاظمی کاملا با این کارا مخالفه .. واقعا برای بعضیا متاسفم .. شاید واقعا شماها هستید ک ی پولی میگیرید تا بیاید اینجا و تبلیغه منفی کنید .

زیر میزی نمی گیره ولی کارش افتضاحه اخلاق که نداره سوال جواب نمیده رسیدگی نمی کنه نمی ذاره حرف بزنی معاینه نمی کنه بعد کلی معطلی تو مطب شلوغش کلا دو‌دقیقه برای هر مریض وقت می ذاره 

سپیدههه اتفاقا من که رفتم مطبش خیلی خوب بود و اصلنم شلوغ نبود.به نظر من دکتر خیلی مهربونیه وقت هم به اندازه ای که لازم باشه برات میزاره.فقط من میخوام شنبه زنگ بزنم ببینم دستمزد جداگونه میگیره یا فقط هزینه ی بیمارستانو باید پرداخت کنیم.