2777
2789
عنوان

کروناااا

76 بازدید | 12 پست

برای کرونا چه دارویی بهتون دادن ؟ من فقط سردرد و دل درد دارم .کمی هم تب.فاموتیدین و نئوتادین و سرما خوردگی و قرص جوشان و ویتامین دی داده دکتر.دیگه چیا خوبه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی الان یه متنی خوندم که پست اینستا گرامی یه پزشک بود ترسیدم .

اخه منم کرونا گرفتم.وشبیه سرما خوردگی هستش

گفت این ویروس جدید سبک هست ولی دیر اقدام کنید ریه رو درگیر میکنه

منم بیماری  دارم برام دعا کنید

روی گنبد پرچم یا مجتبی هم دیدنیست .
عزیزم برو بیمارستان. من خودم دلتا گرفتم. هنوزم بعد 40 روز کاملا خوب نشدم. اصلا هیچ کدوم از این داروه ...

علائمتون چی بود😓من روز اول تب داشتم و بدن درد شدید الان خوب شدم فقط سردرد ودل درد گاهی

علائمتون چی بود😓من روز اول تب داشتم و بدن درد شدید الان خوب شدم فقط سردرد ودل درد گاهی

من اول حس چشایی و بویاییم به طور کامل رفت. بعد سردرد شدید و بدن درد وحشتناک. تب و لرز طوری که انقدر فشار روی سرم بود حس می کردم در حال سکته مغزی هستم ولی انقدر به خودم گفتم آروم باش که کنترلش کردم. تب و لرزم که به بدترین شکل بود 10 ساعت ادامه داشت. بعد ریه م 40 درصد درگیر شد. تب ادامه داشت و لرز کمتر شد. دل درد داشتم ولی به صورت اسپاسم های شدید بود. سوزش گلو و گلو درد داشتم. باورش سخته ولی ناگهان انگار شیشه بریزن توی چشمم از چشمام اشک میومد و درد داشت. 4 روزی کاملا بیهوش بودم و فقط یادمه همه نوع دردی داشتم تا رفتم بیمارستان. هزینه های درمانم خیلی سنگین شد. هنوزم علائم دارم.

علائمتون شبیه سرماخوردگی بود؟

آره عزیزم فقط 10 برابر شدید تر و بدتر. به عمرم اینطوری مریض نشده بودم. پست قبلی تو همین تاپیک کامل گفتم. فقط یه سری علائم هم داشتم که چون آقایون تو سایت هستن نمی تونم بگم.

واقعا بیماری وحشتناکی بود. البته بگم دکترم گفت که کرونا دلتا پلاس گرفتی!