2777
2789
عنوان

شما بودید چی میگفتید؟

138 بازدید | 11 پست

با یکی در پی وی صحبت کردم در مورد این که ناراحت شدم از فلان کارت و گفتم نمیخوام غیبتت بشه بهت میگم صادقانه بهش گفتم سین کرد جواب نداد اومد تو گروه جلوی همه هر چی از دهنش در اومد به ناحق و دروغ گفت انگار من فحش داده بودم جوری برخورد کرد که منم دهنم بازشد شستمش مودبانه به نظرتون بدکاری کردم؟ شما در مقابل توهین وتهمت سکوت میکنید

نه نمیکنم، حتی اگه بعدش به عنوان ادم بی ادب شناخته بشم هم سکوت نمیکنم و اینکه

خوب کاری کردی😁

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سکوت نمیکنم

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

گلم تو دینمون هم مقابله بهدمثل داریم‌.‌. شما کار درستی کردید در خفا عیبشو گفتید...

اون توهین کرده و شما فقط از حقتون دفاع کردید.... کارت کاملا درست بوده عذاب وجدان نداشته باش

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
بی ادبی نکردم فحش هم ندادم فقط به روش آوردم چقدر آدم بدیه 

به ما هم یاد بده چی گفتی🙃🙃

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
گلم تو دینمون هم مقابله بهدمثل داریم‌.‌. شما کار درستی کردید در خفا عیبشو گفتید... اون توهین کرد ...

به خدا من دیدم خیلی ناراحت شدم از دستش خصوصی بهش گفتم از دستش ناراحتم وعلتش رو گفتم بعد اومد جلوی جمع جوری برخورد کرد وحرفایی زد که من اصلا منظورم اونا نبوده همزمان پسرش هم دخالت کرد واراجیف گفت