من ۳۳هفته و چهار روز هستم بعلت مسمومیت بارداری بیمارستان بستریم احتمالا سزارین کنم...خاستم ببینم کسی اینموقع زایمان کرده مشکلی واسه بچه اش نداشته.خیلی نگرانم
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
من ۳۲هفته و پنج روز زایمان کردم .. نگران نباش عزیزم ♥️ همه چیز خوب پیش خواهد رفت . وزن بچه چقدره؟
شما به چ دلیل؟
باید چکار کرد که بچه سرموقع بیاد دنیا
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
نمیدونم. حالم کاملا خوب بود هیچ مشکلی نداشتم. موعد مراجعه به دکترم که شد، طبق معمول رفتم. فشارمو گرفت 13 بود. آزمایش ادرار داد گف تا یک ساعت دیگه جوابشو بیار. آزمایش ادرارم دفع پروتئین داشت. همونجا بستریم کرد.