2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما ترکیم خواهرم اونجا لیسانس گرفته تازه-از خود تبریز فاصله داره و باید با قطار یا تاکسی اینا بری تبریز-سطح علمیش خوبه ولی برای تفریح اینا شاید اذیت بشی چون از خود تبریز فاصله داره ولی خوابگاها و دانشکده هاش نزدیکن بهم-سرویسم دارن-نه چون ترک نیستین از این نظر اذیت نمیشین ولی تو کلاسا بگین ترکی بلد نیستین ک بعضی اساتید یموقع نخوان ترکی تدریس کنن

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
چه رشته ای هستین ؟! رشته خودم ک شیمی بود استادهای خیلی خوبی داشتیم  فقط ۳۶ کیلومتر از تبریز ف ...

علوم کامپیوتر
سطح علمیش بد نیست یعنی؟اخه خیلی بد شنیدم ازش
اساتید فارسی تدریس میکنن یا تورکی حرف میزنن؟

ما ترکیم خواهرم اونجا لیسانس گرفته تازه-از خود تبریز فاصله داره و باید با قطار یا تاکسی اینا بری تبر ...

اگر بگیم فارسی تدریس کنن میکنن؟اخه شنیدم معمولا خیلی را نمیان با ادم

علوم کامپیوتر سطح علمیش بد نیست یعنی؟اخه خیلی بد شنیدم ازش اساتید فارسی تدریس میکنن یا تورکی حرف میز ...

نه فارسی حرف می زنن خواهرم چند تا دوست شمالی داشت اونا که راضی بودن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
اگر بگیم فارسی تدریس کنن میکنن؟اخه شنیدم معمولا خیلی را نمیان با ادم

نه اصلا اینجوری نیس بابا-بعدشم بنظر خودم یادگرفتن یه زبون جدید تجربه خوبیه اگه علاقه داشته باشی خودتم-خواهرم مهندسی کامپیوتر ۹۵ بود-اساتیدشون خوبن انصافا من بد نشنیدم-ازین لحاظ بخوان اذیت کنن ک فارسی نحرفن نه اینجوری نشنیدم

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
علوم کامپیوتر سطح علمیش بد نیست یعنی؟اخه خیلی بد شنیدم ازش اساتید فارسی تدریس میکنن یا تورکی حرف میز ...

استاد های علوم پایه نه خوب هستن و بخش پژوهش و تحقیقات شون واقعا عالی کار می‌کنه 

نه از دانشجو های ما خیلیا برای ارشد دانشگاه تاپ و خوب کشور قبول شدن اساتید کم نمیذارن شاید یکم جو کلاس خوب نباشه یا رقابتی نباشه ولی برای کسی ک بخونه واقعا خوبه 

نسبت ب دانشگاه های دیگ ب نظرم قومیت های مختلف توش زیاده تو کلاس ۵۰ نفری ما ۱۰ تا فارس زبان و چندتا کورد داشتیم 

اساتید ما همیشه فارسی صحبت میکردن