2777
2789

با اجازه استارتر عزیز

بچه ها من ۳۷۰ تا صلوات دارم کمکم میکنین؟

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رشته ای هستین ؟! رشته خودم ک شیمی بود استادهای خیلی خوبی داشتیم  فقط ۳۶ کیلومتر از تبریز ف ...

عزیزم شما اطلاع دارین برای ارشد تجزیه روزانه تا چه رتبه ای برمیداره دانشگاهتون؟خواهرم انتخاب رشته کرده خیلی دلواپسه 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
خود تبریز نیس اطرافشه اره دانشگاه خوبیه خواهرم اونجا ارشد شیمی خونده

عزیزم ببخشید میشه از خواهر محترم بپرسین ببینین روزانه ارشد شیمی تجزیه تا چه رتبه ای برمیداره اونجا؟خواهرم اونجارو زده ولی خیلی نگرانه 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
عزیزم ببخشید میشه از خواهر محترم بپرسین ببینین روزانه ارشد شیمی تجزیه تا چه رتبه ای برمیداره اونجا؟خ ...

خواهر من چند سال پیش فارغ التحصیل شده ولی بازم می پرسم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
ما ترکیم خواهرم اونجا لیسانس گرفته تازه-از خود تبریز فاصله داره و باید با قطار یا تاکسی اینا بری تبر ...

سلام خوبین؟

شرمنده من دانشگاه شهیدمدنی ریاضی خوندم ۴ ترم رفتم کلا ۳۴ واحد پاس کردم ورودی سال ۹۵ ام به دلایلی نتونستم ادامه بدم الان میخام انصراف بدم دانشگاه پیام نور بخونم چقدر باید هزینه پرداخت کنم تا مدارکمو بدن؟

خدایا شکرت