گل_بانو_جان۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 عنوان ترشحات بعد از ای یو ای 445 بازدید | 6 پست سلام من امروز ای یو ای کردم وقتی اومدم خونه لباس زیرم خیس بود نکنه بریزه بیرون؟؟چقد باید استراحت کنم کی میتونم به کارهام رسیدگی کنن میشه راهنماییم کنید.امروز کلا استراحت کردم اما مقداری ترشح داشتم اما میگن طبیعیه کسی بوده اینجوری؟؟ یه صلوات واسه بارداری همه منتظرا...🧡💙❤ 1400/05/12 | 02:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 عزیزم میشه از تجربتون بگین چطور بود؟ بخاطر ناباروری اینکارو کردین؟جدیدا دیدم یه عده تبلیغ میکنن برای تعیین جنسیت میشه اینکاروکرد زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
گل_بانو_جان۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 انشالله خیر باشه . بله طبیعیه تا چند روز ممنومم انشاالله التماس دعا یه صلوات واسه بارداری همه منتظرا...🧡💙❤
گل_بانو_جان۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 عزیزم میشه از تجربتون بگین چطور بود؟ بخاطر ناباروری اینکارو کردین؟ جدیدا دیدم یه عده ت ... من چون تنبلی تخمدان داشتم انجام دادم بله خیلی ها واسه تعیین جنسیت انجام میدن یه صلوات واسه بارداری همه منتظرا...🧡💙❤
پرنیاااان5 عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 4153 من چون تنبلی تخمدان داشتم انجام دادم بله خیلی ها واسه تعیین جنسیت انجام میدن ممنون عزیزمانشالله به زودی تاپیک بارداری بزنی😍😍 زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
گل_بانو_جان۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 98 ممنون عزیزم انشالله به زودی تاپیک بارداری بزنی😍😍 انشاالله ممنونم یه صلوات واسه بارداری همه منتظرا...🧡💙❤