2777
2789
عنوان

دوستان محجبه یه لحظه بباین

138 بازدید | 25 پست

سلام من قبلا مانتویی بودم وتیپ میزدم وموهام همیشه یکم بیرون بود

به لطف امام رضا خادم اش شدم وادم محجبه شدم وخیلی چیزها از بدحجابی وارایش وتیپ زدن اینارو کلا گذاشتم کنار

قبلا حتا باحجابی اصلا بهم نمیومد ولی الان کامل ب صورت وظاهرم نشسته 

من توخونه برای همسرمم گاهی کم ارایش میکنم ولی ب خودم میرسم از نظر ظاهرواینا

ولی تو جمع حس میکنم چون تیپ ب اون صورت قبلا نمیزنم بقیه ازم خوششون نمیاد یا احساس میکنم فک میکنن قیافه شدم

بااینکه من شوخ طبعی ام بوده وهس همچنان

وحس میکنم چون تیپ نمیزنم خیلب توخیابون شلخته ومد افتاده ب نظر میرسم ازنظرشما یه خانوم محجبه باکلاس چجوریه وچه چیزایی بخرم یااستفاده کنم ک این حس ازبین بره

چون اصلا به هیچ وجه نه دلم راضی ب بی حجابی میشه تو خیابون ونه مانتو یا روسری رنگ خاص یامدل خاص میشه موندم 27سالمه حس میکنم از نظر بقیه خیلی بی کلاس شدم

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا منم چادری ام روسریتو خوشگل ببند نزار کج و کوله بشه یه جفت کفش خوشگل و یه چادر خوب چه مدلی می ...

قدم164

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

نظر بقیه مهم نیست نظر خدا مهمه

بقیه هم اوایل براشون عجیبه بعد کنار میان و بعد اینکه یه عده که با ادم سنگین میشن یا خوششون نمیاد میگن فلانی چی بود الان برای من چادر گذاشته سرش ما آدما عادت به قضاوت داریم

من خودم بسیاااار قضاوت شدم تو روم مسخرم کردن الانم تیکه میشنوم عوضش خدا باهام مهربونتره

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

پیجای حجاب استایل اینستا رو ببین 

بلاگرای محجبه خیلی کمک کننده اس

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

عاشق اونایی هستم که یهو متحول میشن و محجبه خوش اومدین بانو به جمع محجبه ها

فدات لطف اقام امام رضا بود ک منم متحول بشم والان 5ساله کنیزشم 

عزیز میخوای باکلاس باشی همیشه با لباس تمیز و اتو کشیده باش

سعی کن و کیف و کفش یا کیف و روسریتو ست کنی 

روسری قواره دار و طلق دار استفاده کن

کفشات همیشه تمیزو مرتب باشه

مگه باکلاسی به بی حجابی ربط داره

من خودم همیشه چادر عربی اتو کشیده و تمیز

و مانتو شیک که با روسریم ست یا مکمل هم هستن رو میپوشم

و کمی از آستین مانتوم از چادر عربیم بیرونه

کفشام هم شیک هست

بیشتر کتونی میپوشم

و خیلم خوبه

واینکه اگر اینها رو رعایت میکنی ولی بازم حس میکنی اوکی نیست باید بیشتر رو اعتماد به نفس و دوست داشتن حجابت کار کنی

در ضمن بهت تبریک میگم❤⚘

یه کفش لژ دار خوشگل بپوش سعی کن با اعتماد بنفس راه بری. روسری های رنگی بپوش مدل چادرت چیع؟من لبنان ...

نه قدم خوبه بلندم وهمیشه کفش اسپرت میپوشم متنها ازرنگ های صورتی سفید خوشم میاد ولی وجدانم راضی نمیشه بخرم همش یه حسی از ذرون میگه اینا جلب توجه میکنه گناهه تمام کفشهام مشکی تمام روسری هام رنگ های خنثی خاکستری سورمه ای مشکی ایناس. چون توخود حرمم عکسهایی زدن ک خانومه حجاب داره ولی روسری وساق دستش مثلا قرمزه زیر همین عکس زده که حجاب مون طوری باشع ک جلب توجه نکنه