2777
2789
عنوان

دوستان محجبه یه لحظه بباین

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 25 پست
نه قدم خوبه بلندم وهمیشه کفش اسپرت میپوشم متنها ازرنگ های صورتی سفید خوشم میاد ولی وجدانم راضی نمیشه ...

من یه موقع مقنعه یه موقه هم روسری های رنگی

نمیدونم اکثرا روسری رنگی میپوشن

🖇🍭💛🍃
من خودم همیشه چادر عربی اتو کشیده و تمیز و مانتو شیک که با روسریم ست یا مکمل هم هستن رو میپوشم و ک ...

منم همیشه اسپرت میپوشم چادرلبنانی دارم وروسریم کاملا جلو میکشم وگیره میزنم ولی باز همین حسو دارم یه حس سنگین خصوصا جلو اقوام

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه موقع مقنعه یه موقه هم روسری های رنگی نمیدونم اکثرا روسری رنگی میپوشن

اره منم رنگی دوس دارم ولی ازاون موفع ک اون متن رو خوندم ک نباید جلب توجه بشه واقعا وجدانم اجازه نمیده والا من ک سنی ندارم هنو خیلی دوس دارم کتونی سفید بپوشم باشلوارلی ویا روسری وساق صورتی بزنم 

سلام عشقها خوبین واسه سلامتی وعاقبت بخیری هممون جمیعا یه صلوات بلند.. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... راستی منو بیگناهم اینقد تعلیق نکنین بخدا پول ندارم خط جدید بخرم...ناموسا نکنین اینکارو  
منم همیشه اسپرت میپوشم چادرلبنانی دارم وروسریم کاملا جلو میکشم وگیره میزنم ولی باز همین حسو دارم یه ...

عیبی نداره

خب اونایی که متحول میشن اقوامشون واکنش نشون میدن

کتاب خودت باش دختر رو بخون

یا احادبث حضرت زهرا تا  اعتمادبه نفس  بیشتری  داشته باشی

راستی یه بار نماز استغاثه حضرت زهرا بخون

نظر بقیه مهم نیست نظر خدا مهمه بقیه هم اوایل براشون عجیبه بعد کنار میان و بعد اینکه یه عده که با اد ...

صدرصد 

عیبی نداره خب اونایی که متحول میشن اقوامشون واکنش نشون میدن کتاب خودت باش دختر رو بخون یا احادبث ...

فقط یه مشکل خیییییلی بد دارم منی ک اینقد وجدانم اجازه نمیده چرا تو مجلسها عروسی دلم میخاد برم برقصم ومتاسفانه هنو اینکارو میکنم دلم میگه برو برقص اگ اینکارو نکنی ک افسردگی میگیری وفلان نتونستم بذارمش کنار نتونستم

وهمش ازاین میترسم مرگم برسه وخدا نبخشدم

وبنظرتون دوستان بذااینکه واس خودم توشه اخرت ذخیره کنم غیرکمک مادی ومالی چ جور میتونم واس خودم باقی صالحات بفرستم 

اسی خارج از موضوع میتونم بپرسم مشهدی هستین شما؟؟؟؟ 

و اینکه خوش ب سعادتتون 

هر روز میرید حرم؟ 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اسی خارج از موضوع میتونم بپرسم مشهدی هستین شما؟؟؟؟  و اینکه خوش ب سعادتتون  هر روز میرید ...

بله عزیزم. براخدمت افتخاری هستم و یه روز درهفته کشیک میرم

بله عزیزم. براخدمت افتخاری هستم و یه روز درهفته کشیک میرم

خوش ب سعادتتون، ممنون میشم سلام منو ب آقا برسونین🙏💚

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)