سلام گلم شرمنده من دیر به دیر آنلاین میشم
من راستش کتاب کمک درسی هیچی نداشتم و فقط اینکه توی ازمون های گزینه دو شرکت کرده بودم اونا خودشون بانک سوال داشتن از اون استفاده میکردم
و یه نصیحت ویژه سوالات آزمون های آزمایشی خود سنجش رو بگیر چون امسال حدود پنج تا از سوالاش از بین اونا بود
و اینکه پی دی اف ازمون های گاج و ماز و قلم و گزینه دو رو بگیر همشو کار کن
و از همین الانم شروع کن به خوندن پایه دهم و یازدهم تا آخر تابستون تمومش کن و از اواسط مهر تا اواخر آبان تست دهم و یازدهم بزن اونا رو که فول شدی برو سر دوازدهم چون مدرسه هم نداری دوازدهم هم توی دو ماه میتونی ببندی تا عید دوباره بشین دور کن سه سال رو و فقط تست بزن توی یک هفته مثلا ۳۰۰۰ تا یا بیشتر تست بزن تا آماده بشی توی دوران عید رفع اشکال کن اون ۱۴ روز عید رو بعد از تموم شدن تعطیلات عید هم شروع میکنی از سال ۹۵ به بعد چ داخل چ خارج تمام کنکور هاشو با توضیح کار میکنی از اوایل خرداد هم کنکور های سه سال اخیر رو کار کن که خیلی تاثیر داره تحلیل هاشو از گوگل بگیر خیلی خوبن
و در اخرم سایت الا به طور رایگان تمام دروس رو به روش تستی توضیح میده توی گوگل سرچ بزن میاد خیلی به دردت میخوره
امیدوارم موفق باشی گلم و به اون چیزی که میخای برسی برای منم دعا کن عزیزم ایشالله کمک کننده بوده باشه تجربیات من♡