2777
2789
ان شاءالله عزیزم❤ امیدوارم مفید بوده باشن ، اگه دیدید به کارتون نمیاد یا شیوه ی مناسب تر از این بود ...

نه این چه حرفیه خیلیم کمک کننده اس ممنونم لطف بزرگی کردی🥰💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم میشه منو هم راهنمایی کنی؟؟

امسال رتبم بالا بود می‌خوام برای سال بعد بخونم 

میشه بگین مشاور و کتاب تست داشتی یا ن؟ 

و اینکه با چ روشی درس میخوندی ک موفق شدی 

مرسی عزیزدلم ک کمک میکنی 

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
عزیزم میشه منو هم راهنمایی کنی؟؟ امسال رتبم بالا بود می‌خوام برای سال بعد بخونم  میشه بگین مش ...

سلام گلم شرمنده من دیر به دیر آنلاین میشم 

من راستش کتاب کمک درسی هیچی نداشتم و فقط اینکه توی ازمون های گزینه دو شرکت کرده بودم اونا خودشون بانک سوال داشتن از اون استفاده می‌کردم 

و یه نصیحت ویژه سوالات آزمون های آزمایشی خود سنجش رو بگیر چون امسال حدود پنج تا از سوالاش از بین اونا بود 

و اینکه پی دی اف ازمون های گاج و ماز و قلم و گزینه دو رو بگیر همشو کار کن 

و از همین الانم شروع کن به خوندن پایه دهم و یازدهم تا آخر تابستون تمومش کن و از اواسط مهر تا اواخر آبان تست دهم و یازدهم بزن اونا رو که فول شدی برو سر دوازدهم چون مدرسه هم نداری دوازدهم هم توی دو ماه میتونی ببندی تا عید دوباره بشین دور کن سه سال رو و فقط تست بزن توی یک هفته مثلا ۳۰۰۰ تا یا بیشتر تست بزن تا آماده بشی توی دوران عید رفع اشکال کن اون ۱۴ روز عید رو بعد از تموم شدن تعطیلات عید هم شروع میکنی از سال ۹۵ به بعد چ داخل چ خارج تمام کنکور هاشو با توضیح کار میکنی از اوایل خرداد هم کنکور های سه سال اخیر رو کار کن که خیلی تاثیر داره تحلیل هاشو از گوگل بگیر خیلی خوبن 

و در اخرم سایت الا به طور رایگان تمام دروس رو به روش تستی توضیح میده توی گوگل سرچ بزن میاد خیلی به دردت میخوره 

امیدوارم موفق باشی گلم و به اون چیزی که میخای برسی برای منم دعا کن عزیزم ایشالله کمک کننده بوده باشه تجربیات من♡

سلام گلم شرمنده من دیر به دیر آنلاین میشم  من راستش کتاب کمک درسی هیچی نداشتم و فقط اینکه توی ...

فدات بشم ک مرسی ازت مهربونم خیلی کامل و جامع توضیح دادی برام..اره از الان شروع کردم به خوندن حدودا ده روز دیگه کتابهای دهم رو تموم میکنم و قبل از مهر کتابهای یازدهم ..در کل تا آخر آبان ماه همرو تموم میکنم و تستای کنکور سال قبل رو میزنم و...

دعا کن برام قبول بشم امسال هیچ کتاب تستی هم ندارم🥺اول دلم به خدا بعدش به این تستای آزمون آزمایشی که تو نت هستن خوشه 

تمام تلاشمو میکنم ببینم خدا چی میخواد 

ایشالا که موفق ترین بشی عزیزدلم🤩🤩😍💋

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
فدات بشم ک مرسی ازت مهربونم خیلی کامل و جامع توضیح دادی برام..اره از الان شروع کردم به خوندن حدودا د ...

خواهش میکنم گلم وظیفه بود امیدوام به کارت بیاد 

موفق باشی ایشالله که خبر قبولیت رو بشنویم کاری هم بود من در خدمتم عزیزدل 

خوب بخون که اینده رو خودت میسازی عالی و خوب🥰😍🤩