چیزی که مشاور مدرسمون بهم گفت این بود که اصلا به این فکر نکن که فلان رشته تو فلان دانشگاه و شهر رو قبول نمیشی
به ترتیب بزن
نهایتش اینه که اگه نخواستن قبول کنن ازش رد میشن
البته من ۵ ۶ سال پیش انتخاب رشته کردم ، ظرفیت زیاد بود ولی فکر نکنم بیشتر از ظرفیت شما بوده باشه
بشین روی یه کاغذ همه ی اون رشته هایی که علاقه داری دانشگاه و شهرهاشون رو بنویس
مثلا فرهنگیان اگه علاقه داشته باشی شنیدم خیلی خوبه ، از لحاظ شغل و درآمد تضمینِ ، اگه دوست داشتی اون اون رو بزن
بعد مثلا روانشناسی و...
من خودم مثلا اینجوری انتخاب کردم ،
روانشناسی دانشگاه تهران
روانشناسی دانشگاه علامه
روانشناسی دانشگاه مشهد
روانشناسی دانشگاه اصفهان
روانشناسی دانشگاه یزد
روانشناسی دانشگاه اردکان
بعد
حقوق دانشگاه تهران
حقوق دانشگاه علامه
حقوق دانشگاه مشهد
حقوق دانشگاه اصفهان
و...
به طور مثال اینجوری انتخاب کردم ، شما هم تو یه کاغذ بنویس ، بعد بشمرشون ، اگه ظرفیت کم آوردی بعد اون رشته هایی که احتمالش کم تره رو حذف کن ( مثلا روانشناسی دانشگاه تهران حذفش میکنی بعد اون چیزی رو که میخوای مینویسی) ولی باید نسبت به الویت ها مواظب باشی ، مثلا مواظب باش اگه اصفهان رو میخوای با یزد مثلا جا به جا ننویسی
یا این که تو کد نویسی باید خیلی مواظب باشی یه عدد رو اشتباه ننویسی وگرنه یه دانشگاه دیگه رو ثبت میکنه ، تو نوشتن کد ها و دانشگاه رشته و همه چیز خیلی دقت کن
من خیلی از کسایی که مشاور براشون انتخاب رشته کرده رو دیدم که ناراضی بودن ، حالا نمیدونم واقعا مقصر مشاور بوده یا نه
ولی برای شناخت رشته ها بد نیست که پیش مشاور برید
مثلا ما رشته ای داریم به نام کار و تعاون اجتماعی( اسم دقیقش یادم نیست) یکی از دوستانم این رشته رو انتخاب کرد
ممکنه که شما مثلا کار و درآمد براتون مهم باشه و خود رشته اهمیت چندانی نداشته باشه براتون ، خب بر این اساس باید ببینید پول تو چه رشته ای هست بیشتر و...
به نظرم خوب میشه اگه با مشاوری که نسبت به رشته ها اطلاعات خوبی داره صحبت کنید
من پیش دو تا مشاور که تو دو تا مدرسه بودن رفتم ، در مورد نحوه ی انتخاب رشته و توضیح خود رشته ها بهم کمک کردن
ولی خودم انتخاب رشته کردم