2777
2789
خب مثلا شما چ رشته هایی از دانشگاه های روزانه رو پیشنهاد میدین؟؟

همین فرهنگیان اکه در بیای عالیه هیچ رشته ای به پاش نمیرسه تو انسانی همه چی پارتی میخواد 

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من سراغ ندارم ولی میتونی پیدا کنی پولشونو میگیرن دیگه من امسال کنکورمه به شخصه جرئت انتخاب رشته ...

چی بگم والا هر چی خیره پیش بیاد موفق باشی عزیزدلم😍

نه دیگه اگه بدونم نمیارم مرض ندارم بزنم من کردیم میارم این رشته ها رو؟؟

چرا نزنی ، اگه بزنی جای کسی رو تنگ میکنی؟

عزیزم مگه ظرفیت انتخاب رشتتون کمه؟ چند تا میتونید انتخاب کنید؟

شما اصلا بزن روانشناسی دانشگاه تهران قبول هم نشید مگه قرار  شما رو بزنن؟ 

با خیال راحت هرررررچی که میخوای رو بر اساس علاقه ی رشته دانشگاه  و شهر انتخاب کن

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
 چرا نزنی ، اگه بزنی جای کسی رو تنگ میکنی؟ عزیزم مگه ظرفیت انتخاب رشتتون کمه؟ چند تا میتونید ...

خب اگه رشته هایی که نمیارم و بزنم الکی ظرفیت هام رو پر میکنم 

۱۵۰ تا انتخاب دارم 

پس شما میگی بر اساس علاقم بزنم اگه اوردم که میرم اگه نیاوردم هم که هیچی

خب اگه رشته هایی که نمیارم و بزنم الکی ظرفیت هام رو پر میکنم  ۱۵۰ تا انتخاب دارم  پس شما ...

۱۵۰ تا که راحت پر نمیشه عزیزم 

شما رشته ی روانشناسی و اقتصاد رو اگه بخوای بزنی مگه چند تا مورد میشه؟ 

من هرچی که دوست داشتم زدم بازم ظرفیت اضافه آوردم

مثلا یکی رشته ای که یکی از دوستام رفته بود تا ۸۰۰۰ بیشتر نمیگرفتن دوستم ۱۲۰۰۰ هزار شده بود ، همین رشته رو انتخاب کرده بود قبول هم شد  ، خب اگه میخواست به این فکر کنه که رتبش بیشتر از هشت هزاره و نمیزد قطعا قبول هم نمیشد

نظر من اینه که تو یه کاغذ  بر اساس الویت هاتون اون چیزی که میخواید رو بنویسید ، بعد هم اگه خواستید از مشاور کمک بگیرید

بازم هر جور خودتون  میدونید همون کار رو بکنید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
۱۵۰ تا که راحت پر نمیشه عزیزم  شما رشته ی روانشناسی و اقتصاد رو اگه بخوای بزنی مگه چند تا مورد ...

درسته خیلی ممنونم لطف کردی😍 امیدوارم بتونم جبران کنم❤

چیزی که مشاور مدرسمون بهم گفت این بود که اصلا به این فکر نکن که فلان رشته تو فلان دانشگاه و شهر رو قبول نمیشی

به ترتیب بزن 

نهایتش اینه که اگه نخواستن قبول کنن ازش رد میشن

البته من ۵ ۶ سال پیش انتخاب رشته کردم ، ظرفیت زیاد بود ولی فکر نکنم بیشتر از ظرفیت شما بوده باشه

بشین روی یه کاغذ همه ی اون رشته هایی که علاقه داری دانشگاه و شهرهاشون رو بنویس 

مثلا فرهنگیان اگه علاقه داشته باشی شنیدم خیلی خوبه ، از لحاظ شغل و درآمد تضمینِ ، اگه دوست داشتی اون اون رو بزن

بعد مثلا روانشناسی و...

من خودم مثلا اینجوری انتخاب کردم ،

روانشناسی دانشگاه تهران

روانشناسی دانشگاه علامه

روانشناسی دانشگاه مشهد

روانشناسی دانشگاه اصفهان 

روانشناسی دانشگاه یزد

روانشناسی دانشگاه اردکان

بعد

حقوق دانشگاه تهران 

حقوق دانشگاه علامه

حقوق دانشگاه مشهد 

حقوق دانشگاه اصفهان 

و...

به طور مثال اینجوری انتخاب کردم ، شما هم تو یه کاغذ  بنویس ، بعد بشمرشون ،  اگه ظرفیت کم آوردی بعد اون رشته هایی که احتمالش کم تره رو حذف کن ( مثلا روانشناسی دانشگاه تهران حذفش میکنی بعد اون چیزی رو که میخوای مینویسی) ولی باید نسبت به الویت ها مواظب باشی ، مثلا مواظب باش اگه اصفهان رو میخوای با یزد مثلا جا به جا ننویسی

یا این که تو کد نویسی باید خیلی مواظب باشی یه عدد رو اشتباه ننویسی وگرنه یه دانشگاه دیگه رو ثبت میکنه ، تو نوشتن کد ها و دانشگاه رشته و همه چیز خیلی دقت کن

من خیلی از کسایی که مشاور براشون انتخاب رشته کرده رو دیدم که ناراضی بودن ، حالا نمیدونم واقعا مقصر مشاور بوده یا نه

ولی برای شناخت رشته ها بد نیست که پیش مشاور برید

مثلا ما رشته ای داریم به نام کار و تعاون اجتماعی( اسم دقیقش یادم نیست) یکی از دوستانم این رشته رو انتخاب کرد 

ممکنه که شما مثلا کار و درآمد براتون مهم باشه و خود رشته اهمیت چندانی نداشته باشه براتون ، خب بر این اساس باید ببینید پول تو چه رشته ای هست بیشتر و...

به نظرم خوب میشه اگه با مشاوری که نسبت به رشته ها اطلاعات خوبی داره صحبت کنید

من پیش دو تا مشاور که تو دو تا مدرسه بودن رفتم ، در مورد نحوه ی انتخاب رشته و توضیح خود رشته ها بهم  کمک کردن

ولی خودم انتخاب رشته کردم 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
چیزی که مشاور مدرسمون بهم گفت این بود که اصلا به این فکر نکن که فلان رشته تو فلان دانشگاه و شهر رو ق ...

خیلی ممنونم لطف بزرگی میکنی 

خیلی اطلاعات و تجربتون کمک کننده اس امیدوارم بتونم ازش استفاده درست بکنم😍❤

درسته خیلی ممنونم لطف کردی😍 امیدوارم بتونم جبران کنم❤

خواهش میکنم ، کاری نکردم عزیزدلم😘❤  ان شاءالله بهترین انتخاب ها رو داشته باشی و خبر موفقیتت رو به زودی بیاری برام😍❤❤❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
خیلی ممنونم لطف بزرگی میکنی  خیلی اطلاعات و تجربتون کمک کننده اس امیدوارم بتونم ازش استفاده در ...

ان شاءالله عزیزم❤

امیدوارم مفید بوده باشن ، اگه دیدید به کارتون نمیاد یا شیوه ی مناسب تر از این بود از اون شیوه استفاده کنید

نمیخوام خدای نکرده به اشتباهتون انداخته باشم 

ان شاءالله موفق و سربلند باشید❤

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋