2821
2789
عنوان

پسرم😔

646 بازدید | 19 پست

امروز پسرم با روروئک از پله ها پرت شد.نمیدونم معجزه شد هیچش نشد.تو راهرو ساختمون کنارش بودم داشت بازی میکرد.یه لحظه چشم ازش برداشتم تا پرت شده ۶ تا پله پایین😔😔 اون هیچش نشد خداروشکر.ولی از اون موقع خودم وحشت زده شدم.نمیتونم حرف بزنم صدام بالا نمیاد.همش اون لحظه جلو چشامه.چه طوری فراموش کنم اتفاقو😰😰😭😭

صدقه بده حتما و از این ب بعد بیشتر احتیاط کن.خداروشکر ک بخیر گذشت

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرشته ها نگهداره بچه هان

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزيزم من دخترم ٢ ماهشه بغلم بود تو كوچه با كله  خوردم زمين سردخترمو ميلي متري نگه داشتم خدا بخو ...

صحنه ای ک نگاه کردم تا پسرم نیست و صدای پرت شدن از پله ها اومد همش جلو چشامه.

خداروشکر ک‌چیزیش نشده.ترسیدید.ی انگشتر گوشواره ای طلا باشه بنداز تو اب.ابشو بخور یکم.چن وقت پیش موتور افتاد رو دخترم‌منم تا دوسه ساعت بعدش دستو پام‌می لرزید درکتون‌میکنم.

اخی عزیزم خداروشکر بخیر گذشته

چند روز همینجوری گلم اخه بدجوری شوکه شدی اتفاقه دیگه میفته من خودم بچه که بودم حواس مامانم پرت شده از رو صندلی افتادم کف سرامیکا تو اشپزخونه لب پایینم بخیه خورده هنوزم که هنوزه یه کوچولو دقت میکنی ردش هست

من الانشم ياد افتاد بدنم مي لرزه 

يا خدا با اون وضعي ك من زمين خوردم اگه ب زمين مي خورد سرش ...ولي باور كن حتي ي ذره خاك هم نبود هيچ جاش

اتفاقا این صحنه واسه من تکرار شده دخترش ماهم از نه تا پله افتاد باروروعک .هنوزصداش توگوشمع 

زندگی کمی مهربان باش😫
2824
2823
2791
2779
2792