2777
2789
عنوان

خانمای سزارین دوم یه سوال

161 بازدید | 15 پست

بعد از عمل درد جمع شدن رحم انقباض رحم داشتین ؟  عمم  ۱۰ روز پیش طبیعی شکم سوم زایمان کرد 

فرداش  انقدر درد رحم داشت انگار دوباره میخاست بزاد  خودش و بقیه گفتن درد جمع شدن رحمه 

میخاستم بدونم این قضیه شامل حال سزارینا هم میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین سزارین اینطوری بود قشنگ انگار یه بچه توش تکون میخورد حرکت اعضا داخلی بدنم به همراه درد بخیه ها دومی ولی خیلی خوب بود اصلا این حس مسخره رو تجربه نکردم🤒

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

من زایمان. دووم از اولی نقاهتم. بهتر بود . دردی نداشتم به اون صورت. 

ولی روز دهم به بعد یوبوست شدید گرفتم ودلدرد بدی بودم طوری تو دستشویی نمیتونستم بشینم . رفتم درمانگاه واسم مسکن نوشت تا اینحد .بند اومده بود کلا

عصابم دفتر نقاشی بچه ۳ ساله خطخطیهکاش کی پیداشه مارو از مملکت  ببره .  
چرا من سزارین دوم دردم خیلیییییی شدید تر بود میگن پس درد زایمان.خواهرام و زن داداشم خیلی خیلی از درد ...

وای  یعنی منم خام داش 

خالم دیگه شکم سوم بود  تو گوگل سرچ زدم  نوشته بود با هربار زایمان  پس درد زایمان بیشتره 

من گفتم شاید سزارینا نداشته باشن این دردو  

سلام،من سزارین دوم شدم سخت بودامانه به سختی سزارین اول خیلی راحت بودم نسبت به قبل،،،منکه میگم مونده ...

آخه پس درد   یا همون درد جمع شدن رحم  ربطی به دکتر نداره    سزارین کردم خوب بود  میگن  سر زایمان دوم به بعد این درد میاد سراغت

وای  یعنی منم خام داش  خالم دیگه شکم سوم بود  تو گوگل سرچ زدم  نوشته بود با هرب ...

اصلا سزارین اول که درد نداره.بچه بازیه ولی دومی رو چون خودم پیش خواهرام و زن داداشم شب زایمانشون بودم دیدم و خودمم خیلی درد داشتم

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....