2777
2789
عنوان

من کنه ام؟

463 بازدید | 31 پست

یه دوست دارم اون تنها دوست صمیمیمه

من خیلی دوسش دارم رفیقمه داداشمه مثل کوه پشت همیم

ولی وقتی اون تنها بود هیچکسو نداشت من بودم پیشش که جای همرو پر کردم،حالا که رفیقاش برگشتن پیامامو یه ربع یبار جواب میده

بهش گفتم فکر کنم بهتر باشه دوستیمونو ادامه ندیم،برگشته میگه نه من هیجکسو ندارم و فلان

خواستم بگم هیچکسو نداریو اینجوری منو به باسنتم نمیگیری

دلمم براش میسوزه و از طرفی اونم رفیق خوبی برام بوده

چیکار کنم تورخدا راهنماییم کنین

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

از آدمایی که وقتی دورشون خلوته باهاتن وقتی شلوغ میشه محل نمیدن اصلا خوشم نمیاد 

یه کلمه هست در توصیف اینا حیف نمی تونم بگم 😐

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
از آدمایی که وقتی دورشون خلوته باهاتن وقتی شلوغ میشه محل نمیدن اصلا خوشم نمیاد  یه کلمه هست در ...

دقیقا منم دلم شکسته

من بهش اعتماد داشتم ما به هم رازامونو میگفتیم برا هم دوست پسر دوست دختر پیدا میکردیم نمیدونستم اینجوریه خیلی ناراحتم

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم دلم شکسته من بهش اعتماد داشتم ما به هم رازامونو میگفتیم برا هم دوست پسر دوست دختر پیدا می ...

نمیتونی قطع رابطه کنی چون بهش وابسته شدی ولی سعی کن رابطتت رو خیلی کمتر کنی 

اینجور آدما قابل اعتماد نیستن 

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
نمیتونی قطع رابطه کنی چون بهش وابسته شدی ولی سعی کن رابطتت رو خیلی کمتر کنی  اینجور آدما قابل ...

اخه دست خودم نیست

من هیچکسو ندارم

یبار جواب پیاماشو ندادم هم اون پیام داد هم یهو من پیام دادم حدس بزن چیشده

ناخوداگاع

مهرطلب بودنت رو‌ کنترل کن 

چجوری؟🥺

توام همینکارو باهاش بکن..دیگه پیام نده بهش

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
دوستتون پسر بودن؟

اره ولی اینجوری نیست که دوست پسرم باشه

اره کنه ای 😄بزار خودش بیاد باهات بحرفه خب

هرچی ادم غمگینه ریخته تونی نی سایت 😁😁ادم وقتی میاد غم وغصه ادمارو میبینه فقط ولی چیکارکنم کاربری قبلیموگفتم لغوکردن باز اومدم نتونستم دووم بیارم معتاد نی نی سایت شدم انگار 😅😅😅
توام همینکارو باهاش بکن..دیگه پیام نده بهش

یه بار پیام ندادم به یه نفر دیگه گفته بود بهم بگه جوابشو بدم خودشم نزدیک ۴۰ تا پیام داده بود

اره کنه ای 😄بزار خودش بیاد باهات بحرفه خب

🥺🤦‍♀️