2777
2789
عنوان

من کنه ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 31 پست
میخوای خودتو سبک کنی 😐 بهش پیام نده 

میگم که

یه بار پیام ندادم به یه نفر دیگه گفته بود بهم بگه جوابشو بدم خودشم نزدیک ۴۰ تا پیام داده بود

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
یه بار پیام ندادم به یه نفر دیگه گفته بود بهم بگه جوابشو بدم خودشم نزدیک ۴۰ تا پیام داده بود

باید همین مدلی باشی دست نیافتنی..همیشه با دست پس بزن با پا پیش بکش..

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥺🤦‍♀️

بزار خودش دلتنگت بشه عزیزم 😉

هرچی ادم غمگینه ریخته تونی نی سایت 😁😁ادم وقتی میاد غم وغصه ادمارو میبینه فقط ولی چیکارکنم کاربری قبلیموگفتم لغوکردن باز اومدم نتونستم دووم بیارم معتاد نی نی سایت شدم انگار 😅😅😅
باید همین مدلی باشی دست نیافتنی..همیشه با دست پس بزن با پا پیش بکش..

بعد ارزونطرف یهو حواسم نیست پیام میدم راستی فلانیو دیدی

راسی فلان چیزو چیکار کردی خوبی چخبر

بعد صاف تو اون لحظه یادش میاد باید انلاین باشه و پیامارو سین میکنه🤦‍♀️

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
مشاور  کتاب

پیش مشاور نمیتونم برم

کتابم میخونم ولی فکر نکنم به این موضوع مرتبط باشه

میتونی کتاب معرفی کنی؟

پیش مشاور نمیتونم برم کتابم میخونم ولی فکر نکنم به این موضوع مرتبط باشه میتونی کتاب معرفی کنی؟

خودم تاحالا نخوندم 

ولی توی پیج های روانشناسی کتاب در این باره زیاد معرفی میکنن

از آدمایی که وقتی دورشون خلوته باهاتن وقتی شلوغ میشه محل نمیدن اصلا خوشم نمیاد  یه کلمه هست در ...

درگوشم بگو 🤭🤭

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

من یه دوست داشتم تو دانشگاه تا دوستای دیگش بودن نمیومد طرف من خوب که تنها میشد و کسی کنارش نبود می اومد خودش میچسبوند به من. منم محلش ندادم🤗🤗😁‌

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░

ت چقدر منی🙂💙

منم با یکی رفیق بودم مثل داداش میموند برام دوسال باهم بودیم ؛ هیچکسو نداشت همه تنهاش گذاشته بودن 

ولی کم کم حالشو خوب کردم و برگشت ب زندگیش 

فقط اونی ک یه روزی حالش بد بود و حالشو خوب کردم زد و حال خوبه منم بد کرد 🙂💔

البته الان ب ... نیس 😐😂 بیخیال دختر ...

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
ت چقدر منی🙂💙 منم با یکی رفیق بودم مثل داداش میموند برام دوسال باهم بودیم ؛ هیچکسو نداشت همه تنهاش ...

فقط جمله اخر😂

من یه دوست داشتم تو دانشگاه تا دوستای دیگش بودن نمیومد طرف من خوب که تنها میشد و کسی کنارش نبود می ا ...

خوشبحالت میتونی محل ندی

بابا شاید طرف کار داشته باشه اول دلیل این کارشو ازش بپرس اگه جوابش منطقی نبود قطع رابطه کن دلیلی ندا ...

اخه اون اولایل دوستیمون زود جواب میداد

فقط جمله اخر😂

خوب چیکار کنم دیگه 😂😂😂😂🤦‍♀️

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها