2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📚

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست
@_درانتظارگودو_    

سلام وقت تون بخیر. ببخشید از اینکه دیر به تاپیک رسیدم. خیلی کمتر از گذشته میام سایت. ممنون از معرفی.  فرانی و زویی به تنهایی اثر بزرگ و قابل تاملیه با تمام جزییات و مشخصاتش و اغلب اوقات جز لیست رمان های خوب و خواندنی پیشنهاد میشه. هرچند من ناطور دشت رو بیشتر دوست دارم اما خب فرانی و زویی با تمام خالی بودنش از هیجان و تلاطم پر از تفکرات و پرسش های شگرفه. اینکه این کار زیبا رو انجام دادید و کتاب رو معرفی کردید به دوست تون تا شاید راهی از این بن بست پیدا کنه خیلی خوبه و اگر این اتفاق بیفته عالیه، ولی اگر ذره ای تغییر هم در نگرش شون ایجاد نشه به نظرم حق دارن یا شاید من خیلی بدبین شدم چون به نظرم وضعیت از یه حدی زیادی از بحران در تمام ابعادی که سلینجر هم بهش پرداخته عبور کرده که نه تنها کتاب بلکه خود سلینجر و فلاسفه هم اگه زنده بشن نمیتونن به راحتی راهی برای برون رفت از این بحران پیدا کنن، شاید اگه سلینجر در حال حاضر داشت زندگی میکرد و قصد داشت فرانی و زویی رو بنویسه این فرانی و زویی ای نمیشد که اون موقع نوشته بود

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
سلام نرگس خانوم😍احوال شما خوشحالم که خوشت اومد  😄 دیشب خواستم نارسیس رو هم تگ کنم گپ بزنیم ت ...

سلاااام عزیز دلم

ممنون گلم تو خوبی؟ای جانم، حیف شد واقعا... منم خیلی دوست دارم دور هم گپ بزنیم

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام وقت تون بخیر. ببخشید از اینکه دیر به تاپیک رسیدم. خیلی کمتر از گذشته میام سایت. ممنون از معرفی. ...

سلام روزبخیر ممنون از حضورتون و مطالب خوبی که گفتید.با خرفاتون موافقم ..بشر امروزی دچار چیزی فراتر از بحران شده؛ ظاهرا هرچقدر هم بیشتر تلاش میکنیم کمتر نتیجه میگیریم!

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

سلاااام عزیز دلم ممنون گلم تو خوبی؟ای جانم، حیف شد واقعا... منم خیلی دوست دارم دور هم گپ بزنیم

خوبم عزیزم قربونت 😍 امیدوارم دفعه بعد که همه بچه ها بودن یه دورهمی داشته باشیم

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

خوبم عزیزم قربونت 😍 امیدوارم دفعه بعد که همه بچه ها بودن یه دورهمی داشته باشیم

خداروشکر خوبی عزیزم...انشاالله

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
ممنون از معرفی مشتاق شدم بخونمش

خواهش میکنم خوشحالم دوست داشتی 😄

ناطور دشت هم اب همین نویسنده ست اونم دوست داشتی بخون