2777
2789
عنوان

معرفی کتاب📚

191 بازدید | 22 پست

تو این تاپیک قصد دارم رمان فرانی و زویی رو معرفی کنم؛ یکی از آثار معروف سالینجر بزرگ .رمان در مورد دوتا از اعضا خانواده گلسِ؛ خواهر و برادر ی به اسامی فرانی و زویی.

سراسر رمان فرانی و زویی سرشار از نقد انسان معاصر است. آدم هایی که فقط به دنبال موقعیت، پول و نام‎اند. بدون ‎آنکه بدانند از کار کردن، دانش‎پژوهی و یا تلاش برای شناخت جهان باید به هدفی والاتر در جهت انسانیت چشم دوخت.

حتی از مذهب هم بصورت منفعلانه و بدون شناخت کامل در این راه استفاده می‎کنند.

فرانی از اوضاع جامعه و این دید افراد ناراضی و شاکی ست و زویی سعی میکند او را به زندگی و‌روابط عادی بازگرداند..هرچند هردوی آنها بخاطر هوش و درک بالا و ابن دیدگاه منتقدانه قادر به برقراری رابطه با سایر افراد جامعه نیستند.

پیشنهاد میکنم حتما بخونید و لذت ببرید😊

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

میدونم اینجا جاش نیست اما دعا کنید به عشقم برسم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یک عدد دهه هشتادیه خوشگل😌❤از کسایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونا هم میخورن متنفرم😑جمعیت قلب منو آمار بگیری همش❤️تویی❤️.           تو سرآغاز همه آرزو های شیرین منی😌🍯.               یه تار موش که سهله...... :)                                     فکرشم به کسی نمیدم😌.                                       آقای قاضی تا کی باید براش بمیرم و اون نبینه؟ :(       :چند بار میتونی بمیری؟تا وقتی که اون ببینه:) 

مهرجویی هم یه فیلم با الهام از این کتاب داره

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رمان رو برای دوستی معرفی کردم که دچار سرگشتگی شده نمیدونه برای چی داره زندگی میکنه؛ هدفش از تحصیل چیه و نقد هایی به جهان و انسان ها وارد میکنه🙂

@سالیزاکوچولو  

@در_انتظار_گودو

@همیشه20  

@laluna  

اگه نظری در مورد این کتاب دارید بگید

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مهرجویی هم یه فیلم با الهام از این کتاب داره

بله فیلم پری رو با الهام ازین کتاب نوشته البته نویسنده ازش شکایت کرده

بله فیلم پری رو با الهام ازین کتاب نوشته البته نویسنده ازش شکایت کرده

آره منم یه چیزایی در موردش شنیدم، سلینجر هیچ دوست نداشت از نوشته‌هاش فیلم درست بشه. هرچند فیلم مهرجویی خیلی ایرانیزه شده بود، و تفاوتش زیاد بود با کتاب اصلی

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
آره منم یه چیزایی در موردش شنیدم، سلینجر هیچ دوست نداشت از نوشته‌هاش فیلم درست بشه. هرچند فیلم مهرجو ...

به خاطر قانون کپی رایت و برداشت بدون اجازه از نویسنده شکایت کرده؛ یه جور سرقت ادبی محسوب میشه...کلا مهرجویی چند تا دیگه از فیلم هاش رو از رمان های معروف کاور کرده اونم بدون اجازه😆

به خاطر قانون کپی رایت و برداشت بدون اجازه از نویسنده شکایت کرده؛ یه جور سرقت ادبی محسوب میشه...کلا ...

سلام من با ناطور دشت خیلی ارتباط پیدا نکردم برای همین بقیه اثارو دنبال نکردم یهو دلی از یه نویسنده خوشم میاد از یه اثر نه کتابو نخواندم عزیزم 😘اما سعی میکنم تا اخر هفته بخوانمش نظرمو بگم

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
سلام من با ناطور دشت خیلی ارتباط پیدا نکردم برای همین بقیه اثارو دنبال نکردم یهو دلی از یه نویسنده خ ...

سلام دوست جانم ممنون که اومدی😙 منم بار اول از ناطور دشت خوشم نیومد گذشت تا چند سال بعد دوباره خوندمش و عاشق جادوی کلام سالینجر شدم😄

سلام دوست جانم ممنون که اومدی😙 منم بار اول از ناطور دشت خوشم نیومد گذشت تا چند سال بعد دوباره خوندم ...

باز خوانیش نکردم یعنی حقیقتا وقت نشد یه کمم تنبلی 😂

باز خوانیش نکردم یعنی حقیقتا وقت نشد یه کمم تنبلی 😂

ای جان😆😄 به قول خودت دلی و سلیقه ایه دیگه؛ منم با بعضی نویسنده ها و آثار ارتباط نمیگیرم در حالیکه خیلیا استقبال میکنن ازشون

ای جان😆😄 به قول خودت دلی و سلیقه ایه دیگه؛ منم با بعضی نویسنده ها و آثار ارتباط نمیگیرم در حالیکه ...

منم گاهی  یکی به موقع در زمان مناسب کتابش دستت میرسه گاهی نه 

این رمان رو برای دوستی معرفی کردم که دچار سرگشتگی شده نمیدونه برای چی داره زندگی میکنه؛ هدفش از تحصی ...

چقدر موضوعش جالبه و باب میل من!! ممنون دوست خوبم ، کتاب بعدی که میخونم قطعا همینه...

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.
چقدر موضوعش جالبه و باب میل من!! ممنون دوست خوبم ، کتاب بعدی که میخونم قطعا همینه...

سلام نرگس خانوم😍احوال شما

خوشحالم که خوشت اومد  😄 دیشب خواستم نارسیس رو هم تگ کنم گپ بزنیم تگ نشد