2777
2789

من خیلی دیدم و خیلی برای خودمم پیش اومده 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من کسی و ندیدم. کسایی که کارای خیلی وحشتناک کردن اما خودم فقط کافیه دهن باز کنم مثلا بگم چرا فلانی رو دماغش جوش داره کل صورتم جوش میشه . اصلا وقت نمیشه حرف از دهنم خارج شه

الان خودم تو همون موقعیتم ،اطرافمم زیاد دیدم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
بدبختی نه ولی خیلیام کارای بد میکنن هیچیشونم نمیشه:|

ای بابا این روزگار انقدرررررر پایین و بالا داره ک نگو   الان میلاد حاتمیو دیدید چی شد یا خیلی چیزا دیگ منتها میگم شماها نمیتونید همیشه بفهمین  چوب خدا صدا نداره 

اره عزیزم نمیدونم اگه بگم باور میکنی یانه 

من یبار قلب دونفرو شکستم به همون شکل قلب خودم شکست و هنوزم دارم تاوانش رو میدم . خیلیییییییییی به کارما اعتقاد دارم بعد از این موضوع

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد..
2790
2778
2791
2779
2792