2777
2789

بله دیدم بارها هم دیدم من دیدم خدا شاهده که خاهر شوهر جلو چش زنداداشش خوراکی یا غذا خورده حتی تعارف هم نزده و زن داداشش پیش من گریش گرفت که بهم تعارف نزده این خاهر شوهره ازدواج کرد مجبور بود مادر شوهرش رو بیارن پیش خودشون زندگی کنه بخدا این مادر شوهر تو دوران بارداری بلایی سر این دختره آورد (خاهر شوهره ها) میگفت دلش زرشک پلو با مرغ خاسته مادر شوهرش نزاشته درست کنه چون شوهرش راننده ماشین سنگین بود و چند روز چند روز خونه نبود هی خودش ومادر شوهره خانه بودن میگفت این مادر شوهره انقد اذیتش کرده از بابت تغذیه که نگو 

البته کارما به هر شکلی میتونه باشه اینجور نیست که بگی مثلا بدی در حقت کنن حتما در اون مورد کارماش رو ببینن به هر شکلی اون اذیت آزار بهشون برمیگرده 

دیدم واقعا زیاد دیدم 

یه مورد دیگه هم دیدم که دلم بشدت بدرد اومد یه آقایی چندتا دختر داشت و یه پسر خیلی پسر دوست بود و شکاک مثلا فکر می‌کرد دختراش کاری میکنن پسره رو شیر کرد رو سر دختراش خدا شاهده کتک میزد این خاهراش رو دخترا شوهر کردن و الان دقیقا پسره همیشه با باباش درگیره و بخدای احد واحد قسم کتکشم میزنه باباهه رو 

بله من به کارما بشدت اعتقاد دارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.