2777
2789

من ۶تا از این دوسال پیش فروختم😪😪😪

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خودمه دوستش ندارم

زشت نیست اصلا.قشنگه ولی خب مد چند سال پیشه.داشته باش ب عنوان پس انداز.انشالله خوبشو میخری.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

۶تام از این اسفندماه فروختم😭😭😭

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
من ندیدم

منم ندیدم هرچیم میگم نمیفرسته😒😒

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

بچه ها یاد بگیریم کسایی که عکس میذارن پاک‌میکنن باید گزارش بخورن.

چون انقدر نمیفهمن کسی که همون اول دیده شاید اشنا باشه چه دلیلی داره هی میذارید پاک میکنید 

یه عده بیان بگن کو؟کو دفعه دوم میذارید از کجا معلوم اشنا نبینه؟مشکلی چیزی دارید فکر کنم بعدشم عکس النگو هم پاک کردن داره؟؟😐😐😐😐😐بعدشم النگو عکس گذاشتن داره؟

اینو من یک هفته پیش دست دوم خریدم اما پشیمون شدم بردم پس دادم

چندگرم بودچقدگرفتی؟

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰