2777
2789
عنوان

اولین علائم اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 77 پست
سلام خوب هستین ببخشید یک سوال علت اصلی اوتیسم چیه؟ من باردارم....قبل بارداری دکترم گفت اسید فولیک ...

علت اتیسم هیچکس نفهمیده از دوران بارداری تون لذت ببرید اتیسم یک اختلاله قدیمی حتی قدیمی تر از اسید فولیک 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
علت اتیسم هیچکس نفهمیده از دوران بارداری تون لذت ببرید اتیسم یک اختلاله قدیمی حتی قدیمی تر از اسید ف ...

ممنونم دوستممممم خیلی لطف کردی جواب دادی  

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام خانمی

میشه درمورد آینده بچه های اتیسم بگی؟

درمان میشه؟

رو آیندشون تاثیر داره؟

من بچمو بردم گفتار درمانی گفتن چند جلسه باید بگذره تا بگن مشکل چیه. چند شبِ بدون گریه نخوابیدم و از اون بدتر نمیتونم با کسی راجع بهش صحبت کنم

سلام خانمی میشه درمورد آینده بچه های اتیسم بگی؟ درمان میشه؟ رو آیندشون تاثیر داره؟ من بچمو بردم ...

سلام ایا ما اینده خودمون میدونیم گلم به نظر من شما توانبخشی ببر با عشق و امید و نگران نباش 😊

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام خانمی میشه درمورد آینده بچه های اتیسم بگی؟ درمان میشه؟ رو آیندشون تاثیر داره؟ من بچمو بردم ...

بچه های اتیسم فقط متفاوتن همین خواهرانه میگم نگران اینده و خیلی مسایل نباش مگه دنیا میدونست یک ویروس میاد که همه چی بهم میریزه پس نگران اینده بودن فقط انرژی ات میبره 🌹

سلام ایا ما اینده خودمون میدونیم گلم به نظر من شما توانبخشی ببر با عشق و امید و نگران نباش 😊

بچم همش جیغ میزنه میبریمش پارک بچه های هم سن و سالش راحت حرف میزنن مامانا ازم میپرسن بچت مشکلی داره حرف نمیزنه.

می دونی راستش دارم تصور میکنم وقتی برا اولین بار فهمیدی بچت اوتیسم داره چه حالی داشتی. فکر کنم برا هر مادری سخته بدونه بچش با بقیه فرق داره

از این حرفت کلی آرامش گرفتم. خدا مرقب خانوادت و گل پسرت باشه🌹

بچم همش جیغ میزنه میبریمش پارک بچه های هم سن و سالش راحت حرف میزنن مامانا ازم میپرسن بچت مشکلی داره ...

میفهمم عزیزم حالت کاملا قابل درکه ولی کلا ما هر جور باشیم بقیه ازمون سوال میپرسن کافیه با لبخند ازشون رد بشی به هیچکس ربطی نداره که چرا بچه شما صحبت نمیکنه 

ببین مثلا اگه یک دختر ابرو برداره میگن وا چرا 

برنداره میگن چرا تمیز نیست

این فقط یک نمونه از دخالت بقیه است گاهی کافیه لبخند بزنی یا بگی دکتر بردم گفته دیر به حرف میاد همین تا ساکت بشن اینا ادم غریبه هستن کلا نیازی نیست بدونن ولی تو خانواده ات حتما به افراد مطمین بگو که کمک داشته باشی عزیز دلم 🌹❤

حتما کاردرمانی در کنار گفتاردرمانی ببر تا حس هاش تعادل پیدا کنه و خودت تو خونه باهاش کار کن

ممنونم عزیزم چقدر به آدم آرامش میدی🌹🌹🌹

خواهش میکنم عزیزم منم این دوره را داشتم یک زمانی خیلی برای حرف و نگاه بقیه حرص میخوردم الان نه ❤

خواهش میکنم عزیزم منم این دوره را داشتم یک زمانی خیلی برای حرف و نگاه بقیه حرص میخوردم الان نه ❤

سلام ساراجون 

در نزدیکی من کودکی حدوداً دو ساله هست با علائم اوتیسم، 

هیچ کلامی نمیگه 

و ارتباط چشمی نداره 

به هیچ حرف و یا صدا کردن اسمش واکنش نشون نمیده.

می‌دونم روزهای سختی برای پدر و مادرش هست 

و انگار هنوز مطمئن نیستند و یا  قبول نکردند و یا نمی‌خوان در موردش با کسی حرف بزنن. .و شاید حتی من اشتباه میکنم و بچه اوتیسم نیست .

سوال من این هست که 

۱. با توجه به حساسیت موضوع، درست هست که کم کم راجع به شرایط بچه و اینکه بهتره زودتر پیگیر بشه و درمان کنه با مادرش صحبت کنم؟ نگرانش هستم . ولی نمی‌دونم برخورد درست چیه؟ 

۲. دیگه اینکه چطور میتونم با بچه ارتباط برقرار کنم ؟ و ساعاتی رو‌ نگهش دارم بدون مادرش( اگر لازم شد) ؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
سلام ساراجون  در نزدیکی من کودکی حدوداً دو ساله هست با علائم اوتیسم،  هیچ کلامی نمیگه&nb ...

سلام عزیزم

معمولا خود خانواده تفاوت بچه را میفهمه تا خودشون قبول نکنن اطرافیان نمیتونن کاری کنن متاسفانه 

در مورد ارتباط باید کشف کنی به چی علاقه و کشش داره مثلا برخی بچه های طیف به نقاشی علاقه دارن برخی به موسیقی برخی به کامپیوتر و از اون طریق وارد بشی زمان میبره کشف  شون ولی غیر ممکن نیست

سلام‌دوست عزیزمن‌شرمنده م مزاحمت میشم ببخشید

چندروزی هست خیلی خیلی نگرانیم و درمونده

من خواهرزاده دوسال و هشت ماهه دارم‌که تاهمین یکماه پیش خیلی باهوش بودزودترازبقیه راه افتادحرف زد وباهوش بود خیلی خیلی همه جیش عالی بودوهیچ چیزمشکوکی ندیدیم

تااینکه یکماه پیش خواهزم کروناگرفت و تواتاق قرنطینه شد وچون توخاتواده بقیه گزوناداشتن نشد بچه پیش کسی بیادوتنها توخونه موند پیش باباش

باباشم گاهی میرفت سرکاز بچ تنهامیموند

ازاونموقع دقیقاچندروز بعدازقرنطینه دیگه صحیت‌نکرد

دوهفته ای هست کروناتموم شده ولی این بچه ب طرزعجیبی فرق کرده

خیلییییییی کم حرف‌میزته ونامفهموم صداش میکنی‌توجه نمیکنه انگار بیخیال ازکنارت ردمیشه مدام‌جیغ میزته دستاشومیگیرا روگوشاش ووحشتناک جیغ میزنه بابقیه بچ هابازی‌نمیکنه‌وتوسکوته فقط بغل مامانشومیخواد بنظرت‌ممکنه اوتیسم باشه ویهویی خودشونشون داده باشه؟