2777
2789
عنوان

اولین علائم اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2323 بازدید | 77 پست
من تا ۲سالگی بچه ام فکر میکردم اتیسم هست خیلی از علایم رو داشت ولی خب به مرور خیلی خوب شد  الان ...

توانبخشی کمک میکنه دکتر کمک خاصی نمیکنه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
درسش چطوره مدرسه عادی میره؟؟

درسش بدنیس بعله مدرسه عادی میره مشکلش فقط حواس پرتیه...جدیدا هم حرف گوش نمیکنه میشنوه وخودشو به نشنیدن میزنه نه ازکسی میترسه نه خجالت میکشه فک کنم بلوع زودرس هم میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عدم تمرکز هم یه اختلاله که دارو داره عزیزم .دختر منم این اختلال رو داره واقعا یادشون میره .میدونم چی ...

عه واقعا اخه من دکتربردم یکسال یه قرصی میخورد یادم نیس اسمش چی بود یه دکتردیگه بردم گفت اصلا نیازنیس داروبخوره گفت این بچه مشکل رفتاری  داره با چندجلسه رفتاردرمانی درست میشه منم نبردمش ، عزیزم دخترسماهم حرف گوش نمیکنه ؟ یامثلا یه کاری رو باید هرروز براش تکرارکنی؟ پسر من وقتی باهاش حرف میزنم انگارتو هپروته بعصی وقتا اصلا نمیگیره چی میگم یعنی بعد صحبت بهش میگم چی گفتم من من میکنه 

عه واقعا اخه من دکتربردم یکسال یه قرصی میخورد یادم نیس اسمش چی بود یه دکتردیگه بردم گفت اصلا نیازنیس ...

آره عزیزم تو درسش چی مشکل داره؟ اگه اختلال تمرکز داشته باشه نمیتونه رو درسش تمرکز کنه .اگه دکتر گفته با رفتاردرمانی درست میشه حتما پیگیر شو .به نظر من مهمتر از هر پیشرفتی اینه که بچه رفتار اجتماعی درستی داشته باشه .دختر منم همینه یه چیزایی رو هر روز براش گوشزد میکنم واقعا خسته شدم

آره عزیزم تو درسش چی مشکل داره؟ اگه اختلال تمرکز داشته باشه نمیتونه رو درسش تمرکز کنه .اگه دکتر گفته ...

درسش بدنیست ولی زود یادش میره قبلا بهتربود تواین مدرسه مجازی بیشتر افت کرده ..به همسرم میگم حتماپیگیربشیم الان شمادارومیدی؟ 

سلام خوب هستین

ببخشید یک سوال

علت اصلی اوتیسم چیه؟

من باردارم....قبل بارداری دکترم گفت اسید فولیک ۵ بخورم...حدود هفته ۴  بارداری دکترمو عوض کردم و کفتن چرا ۵ خوردی باید ۱ بخوری....تا نزدیک ۴ ۱ میخوردم و مجددا دکترمو عوض کردم و کفت ۵ بخور

برای بار اخر دکترمو باز عوض کردم و ایشون میگن خیلی وقت پیش باید خوردنش رو قطع میکردی

الان مینرسم که این اسبد فولیک ها باعث اختلال در بچه م شده باشه

چون میگن بین اسید فولیک زیاد و اوتیسم رابطه هست

میشه راهنمابچیی کنی

ممنون

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
بله البته بزرگتر شده کمتر کرده دکتر براش

ماخیلی دعواش میکنیم فکرمیکنیم سربه هواست حرف گوش نمیکنه وبه هیچ چیزی اهمیت نمیده ..نه ترس داره نه خجالت میکشه  نزدیک سن بلوغ هم هست دیگه شمافکرشو بکن چجوری میخوایم سرکنیم 

ماخیلی دعواش میکنیم فکرمیکنیم سربه هواست حرف گوش نمیکنه وبه هیچ چیزی اهمیت نمیده ..نه ترس داره نه خج ...

حتما یه روانشناس ببرین سن بلوغ خودش مشکلات داره اینا هم بیشتره مشکلاتشون .البته اگه درسش خوبه شاید اختلال تمرکز نداره ولی مشاور یا روانشناس خیلی کمکتون میکنه

داروها منظورته؟ بله واقعا بدون دارو دیوونم میکرد تا یه صفحه مشق بنویسه به گریه میافتادم

خب خداروشکر ایشالا ازاین به بعد نیازی به دارونداشته باشه وروزبه روز شاهد موفقیت پرنسستون باشید🥰