2777
2789
عنوان

اولین علائم اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2324 بازدید | 77 پست
سلام  برای بچه ام 3 سالشه تشخیص اتیسم دادن  اتیسم خفیف ممنون میشم کمی بهم روحیه بدید چون ...

سلام من تشخیص شدید گرفتم و الان شده متوسط 

گلم فقط با قبلش مقایسه کن بچه را و زودتر ببر توانبخشی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
احساس میکنم قلبم وایستاده  نمیدونم آینده اش چی میشه

ایا خود ما میدونیم آینده برای ما چی در استین داره ایا یک روز فکر میکردیم یک ویروس کرونا بیاد و....الانو بچسب که هیچکس از اینده خبر نداره

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام من تشخیص شدید گرفتم و الان شده متوسط  گلم فقط با قبلش مقایسه کن بچه را و زودتر ببر توانبخ ...

شهر ما توانبخشی وجود نداره و مجازی کار میکتبم 

پسرم همکاری نداره 

خواهرش نمیزاره و هر و یک مشکل دیکه 

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
شهر ما توانبخشی وجود نداره و مجازی کار میکتبم  پسرم همکاری نداره  خواهرش نمیزاره و هر و ...

گلم همه ما دارای مشکلاتی هستیم در کنار اتیسم باید یک مدیریت زمان داشته باشی تمرین های انلاین را خودت باهاش کار کن و سعی در مدیریت رابطه بین خواهر و برادر داشته باش 🥰

گلم همه ما دارای مشکلاتی هستیم در کنار اتیسم باید یک مدیریت زمان داشته باشی تمرین های انلاین را خودت ...

سلام آبجی جونم صحبت بخیر خوبی عزیزم ببخشید که مزاحمتون میشم.. لطفا این تاپیک رو مطالعه کنید 
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7024122/اینجا-کسی-هست-خیرّ-سراغ-داشته-باشه-واسه-آزادی-یه-زندانی?postId=202682645

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام مامان سارای عزیز و پر تلاش لطفا درخواستم رو قبول میکنی پسرم خیلی تغییر کرده توی همین مدت کوتا ...

سلام درخواستی ندیدم 

سلام آبجی جونم صحبت بخیر خوبی عزیزم ببخشید که مزاحمتون میشم.. لطفا این تاپیک رو مطالعه کنید  h ...

سلام نه متاسفانه قبلا خیر زیاد بود در سایت چون یک سری ادم ناجور امدن اونا را هم خراب کردن و سایت دیگه اجازه نداد پیشنهاد من صحبت با مدیریت سایته شاید بتونن راهنمایی کنند 

سلام مامان سارای عزیز و پر تلاش لطفا درخواستم رو قبول میکنی پسرم خیلی تغییر کرده توی همین مدت کوتا ...

قبول کردم ولی اگر دیر جواب میدم دلگیر نشین به شدت این روزها پر مشغله ام 

سلام نه متاسفانه قبلا خیر زیاد بود در سایت چون یک سری ادم ناجور امدن اونا را هم خراب کردن و سایت دیگ ...

ممنونم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی

چشم آبجی جونم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیزم پسر من ۱۰سالشه  زیردوسالگی چندتا کلمه میتونست بگه وتا۴سالگی درکل ۵۴کلمه میگفت وچندتا ...

عدم تمرکز هم یه اختلاله که دارو داره عزیزم .دختر منم این اختلال رو داره واقعا یادشون میره .میدونم چی میکشی خیلی سخته

مگه اتیسم از نوزادی نیست؟

چرا ولی خب مثل الان اطلاعات نبوده و خب طیف های خفیف و آسپرگرها اکثرا دیر تشخیص میگیرن حتی همین الان هم گاهی تا سن مدرسه برخی ها متوجه نمیشوند

ممنونم که وقت گذاشتی و پاسخ دادی چشم آبجی جونم 

چرا ولی خب مثل الان اطلاعات نبوده و خب طیف های خفیف و آسپرگرها اکثرا دیر تشخیص میگیرن حتی همین الان ...

من تا ۲سالگی بچه ام فکر میکردم اتیسم هست خیلی از علایم رو داشت ولی خب به مرور خیلی خوب شد  الان که ۸سالشه کلاس دوم می‌ره ،یادگیری و اینا هم خوبه،ولی باز هم یک سری تفاوت ها با بچه های عادی داره،اینا که طیف خفیف هم هستند دکتر می‌تونه کمکی بهشون کنه؟و سن پسر من که ۸ساله است

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را