2777
2789
عنوان

اولین علائم اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 77 پست
سلام‌دوست عزیزمن‌شرمنده م مزاحمت میشم ببخشید چندروزی هست خیلی خیلی نگرانیم و درمونده من خواهرزا ...

سلام احتمالا به خاطر این اتفاقات شوک بهش وارد شده در مرحله اول مشورت از یک روانشناس کودک در نظر بگیرید بعد بقیه احتمالات 🥰

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام احتمالا به خاطر این اتفاقات شوک بهش وارد شده در مرحله اول مشورت از یک روانشناس کودک در نظر بگیر ...

مرسی جواب  دادی گلم

ممکنه یهویی بروز کنه اتیسم؟چراجواب نمیده حرف نمیزنه پرخاشگرش دستشومیگیره ب گوشاش اینا ازاوتیسم نیست؟ ۰😭بایدبهش بگی اینوبگواونوبگو شایدبگه ولی خودش حرف نمیزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی جواب  دادی گلم ممکنه یهویی بروز کنه اتیسم؟چراجواب نمیده حرف نمیزنه پرخاشگرش دستشومیگیره ب ...

عزیز اتیسم با پسرفت مهارت ها هم دیده میشه ولی اول در مورد این کودک باید بررسی باشه نمیشه قطعی گفت چون مورد این کودک ممکنه متفاوت باشه برای همین مراجعه به روانشناس کودک در الویته 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام عزیزم درسته ک بچه ها از 2تا 3سال بازی موازی دارن و3سالگی وارد بازی اجتماعی میشن؟

بله  تا حدی البته چون باز بچه ها ممکنه زود جوش باشن یا دیر جوش ولی اکثرا برای همین سن ۳ سال مناسب مهد میدونن 

بله  تا حدی البته چون باز بچه ها ممکنه زود جوش باشن یا دیر جوش ولی اکثرا برای همین سن ۳ سال منا ...

مثلا بچه 2ساله ای ک با پسر عموش قایم موشک میکنه ولی مثلا 3 دیقه زود خستع میشه یا فوتبال میکنه ولی کم طبیعیه؟

خیلی پسر عموهاشو خیلی دوست داره با گریه باید ازشون جدا کنم همو ولی زیاد بازینمیکنه دوست داره دنبالشون راه بره پیششون باشه فقط

ولی گاهی اسباب بازی هاشو نمیده بهشون میخاد مال خودش باشه

کلا از حدود ۲ و نیم ۳ سالگی بازی های گروهی توشون شکل میگیره قبل اون حتی حاضر نیستن اسباب بازی شون با کسی تقسیم کنن

بنظرتون این بازی هایی ک میکنه خوبه  مشکل تداره؟

چرا باید مشکل داشته باشن عزیز مخصوصا قائم باشک که عالیه 

سلام سارا خانم خوب هستید؟؟

حال خیلی بدی دارم دلم نمیخواد هیچکس از آشنایان چیزی بدونه یاد شما افتادم از امضاتون که قبلا خونده بودم و با سرچ فراوون بلاخره پیداتون کردم

دختر کوچولوی ناز من ده ماهشه

غلط نمیزنه با دستش چیزی نمیگیره، نگاه خیلی کم و کوتاه میکنه، کلا تو حال و هوای خودسه انگار...

دکتر مغز و اعصاب گفت احتمالا اتیسمه و فعلا انواع ازماشارو نوشته و باید انجام بدم

پسر شما ده ماهگیش چطور بود

از کی فهمیدین؟

سلام سارا خانم خوب هستید؟؟ حال خیلی بدی دارم دلم نمیخواد هیچکس از آشنایان چیزی بدونه یاد شما افتادم ...

سلام عزیزم پسر من کلا به جز گردن گرفتن و دندان دراوردن بقیه مراحل دیر بود مخصوصا کلام نداشت و خواب من تو ۳ سالگی فهمیدم 

گاهی برخی مشکلات متابولیک هم باعث بروز حالات اتیسم میشن احتمالا دکتر براتون نوشته که مطمئن بشه فعلا باهاش سر و کله بزن حرف بزن حتی موقع پوشک عوض کردن نذار بره تو خودش امیدوارم هر چی خیره برات رخ بده

ببخشیدا میشه بگین الان اینا مشکلو از کجا میغهمن

یعنی جواب نوار مغز ام آر آی abr ازمابشای اتیسم با ادمای عادی فرق داره؟؟

چون پسر دوست منک اتیسمه ولی خفیفه و همه ازمابشاش سالم بوده الانم طفلک مامانش هرروز ازین کلاس به اون کلاسه

یعنی چوم خفیف بوده تو ازمایشا نشون نمیداده؟؟

و اینکه از ام آر آی میترسم چجوریه؟ بیهوشش میکنن؟؟

طفلک من همش ده ماهشه  

شما ام آر آی هم دادین؟ چطور بود؟

بله دادم تو ۱۸ ماهگی نمیدونستم مشکلی هست ها اب غشای دور مغز زباد بود