2777
2789
عنوان

لاغریییییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاقی خیلی وحشتناکه. من ۱۰ کیلو اضافه دارم😔😔😔 شروع میکنم به رژیم و ورزش باز دم پریودم پر خوری عصب ...

بخدا خسته شدم...پارسال هشت ماه رعایت غذایی داشتم با پیاده روی و ورزش...همش دو کیلو کم کردم...دلم میخواد ریزه میزه باشم جمع و جور باشم...خسته شدم بخدا

😂😂😂منم پریود میشم یه ماه رو جبران میکنم انقدر میخورم🤣

وای خیلی بده. من به شدت کلافه و عصبی میشم واقعا خوردنم دست خودم نیست.

ویتاگنوس و گل مغربی استفاده کردم واسه سندرم پیش از قاعدگی ولی تاثیری نداشته برام

من از آخر فروردین شروع به کالری شماری کردم باروری نیم ساعت ورزش توخونه از وزن 86 رسیدم به 72/600

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
من از آخر فروردین شروع به کالری شماری کردم باروری نیم ساعت ورزش توخونه از وزن 86 رسیدم به 72/600

خب خیلی خوبه...منم هشت ماه کالری شماری نتیجش شد دو کیلو کاهش...چون کم کاری تیروئید دارم

خب خیلی خوبه...منم هشت ماه کالری شماری نتیجش شد دو کیلو کاهش...چون کم کاری تیروئید دارم

منم کم کاری تیروئید دارم. 

خداجونم خیلی دوستت دارم مرسی که. پسرم صحیح و سالم اومد توبغلم. خودت مراقبش باش که بسلامتی بزرگ بشه و سالم و صالح باشه 
خیبی عالیه. آفرین به ارادت🌷🌷🌷🌷 میشه یکم توضیح بدی چیکار میکنی

برنامه کرفس رو نصب کردم روزی هزار کالری مصرف میکنم قندو شکر و شکلات و شیرینی ممنوع نوشابه ممنوع آب روزی نه تا لیوان داخل پارچ آب تخم شربتی و خاکشیر و لیمو میندازم.  صبح ناشتا قهوه تلخ.  میوه روزی دوسه تا. مغزیجات روزی یه مشت زیره داخل ماست