2777
2789
اراده کن تلاش کن صبور باش همه این خرابایی که میبینی تو خیابونم طرز فکرشون اینطوریه دوستم

شما هم همه ی سعیت بکن که یه کم شعورت ببری بالا که مجرد بودن یا تو خیابون بودن نشونه خراب بودن ندونی!!! 

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😭😭😭😭😭😭

من دوتا داشتم. نو جوون که شدن دادم شوهرم برد سر ساختمونی که داشت میساخت تو حیاط اونجا بزرگ شدن.خروس شدن. واسشونم زن گرفت تخم مبذاشتن. یه شب ۴تاشونو باهم دزدیدن😢

😭😭😭😭😭😭

عزیزم گریه نکن این جوجه ها همینند 

شوهر خواهر من مرغداری داری میشه روزی 1000تا از اینا میمیره

من دوتا داشتم. نو جوون که شدن دادم شوهرم برد سر ساختمونی که داشت میساخت تو حیاط اونجا بزرگ شدن.خروس ...

من همیشه خوب نگهداری میکردم و تاحالا جوجه هام نمرده بودن برا همین الان انقد ناراحتم

جدی؟تو مرغداری چرا میمیرن دیگه اخه

عزیزم اینا همشون با دستگاه جوجه کشی هستند و نطفه هاشون ضعیفه و با کوچکترین ناملایمتی حالا تغییر کوچیک آب و هوا و ‌غذا یا حتی کوچکترین صدایی که باعث ترسشون بشه و خیلی دلایل دیگه میمیرن

اخه مگه طرز فکر من چی بود کلا ک گفتی همه خرابا طرز فکرشون اینه؟😥

ول کن دختر

این بااین طرز فکرش ارزش یه لحظه ناراحتیم نداره

چون فکرش سطحی و خرابه

چرا به تو فشار اومده الان؟!

بمن فشاری نیومده. خیلی آرومم. ولی رو تو انگار خیلی فشاره که اینجوری حرف میزنی و توهین میکنی. این بنده خدا داره میگه مجردم و جوجم فلان، شما اون حرفو میزنی. خدایی مشکلی داری بگو لااقل خودتو خالی کن

شما هم همه ی سعیت بکن که یه کم شعورت ببری بالا که مجرد بودن یا تو خیابون بودن نشونه خراب بودن ندونی! ...

بیشعور شمایی و خانواده محترمت

مجبورت کردن ریپلای کنی؟

نظر شخصیم بود و به شما هیچ ربطی نداره

هروقت مستقیم بهت توهین شد بیا بهم مستقیم توهین کن

عزیزم اینا همشون با دستگاه جوجه کشی هستند و نطفه هاشون ضعیفه و با کوچکترین ناملایمتی حالا تغییر کوچی ...

من همیشه میگفتم کاش همه ی جوجه ها ی دنیا دست من بودن نمیزاشتم بچه ها بخرن نفله شون کنن

الان خودم گند زدم💔