2777
2789
گفتم یکم تودلم باشه بعد میزارم سرجاش دیگه خابم برد ولی روش نخابیده بودم تودلم بوده صبح هم زنده بود😢

نباید این کارو میکردی . شب تا صبح بهش فشار اومده آسیب دیده ظهر مرده 

حالا کاریه که شده ولی دفعه بعد اگر حیوون خونگی گرفتی مواظبش باش اینقدر بی احتیاطی نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم یادمه مامانم قاتل همه‌جوجه های دوران بچگیم‌بود

یه جوجمون رو که با موزاییک براش خونه درست کرده بود موزاییکم افتاده بود رو جوجهه اونم له شده بود

یه بارم جوجمون خیلی سروصدا میکرد مامانم انداختش تو کمد شیشه ای که هیچ راه هوایی نداشت..جوجه هم خفه شد و مرد😖🤨

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
نظر شخصی بود و ثابت شده

یه تجدید نظر توی حرف زدنتون بکنید. خیلی خوبه اول فکر کنید بعد حرف بزنید. بخاطر خودتون میگم. چون آدمارو نمیشه تو خیابون دید و گفت خرابن. ولی نوع حرف زدنشون معرف شخصیتوشنه😊

آیییی ننه 😍😍😍چقد نااازه خداا😭ببین این تو خونه نمیتونه بمونه ها. چون پرنده ها سنگدون دارن. باید توی خاک بچرخن . یه لگن پر خاک بیار واسش اونجا بپره شیطونی کنه😍😍