2777
2789
عنوان

کمکم کنید

92 بازدید | 8 پست

ی بچه ۵ ساله دارم نمیدونم چرا ولی سکته گوش کرده البته فک کنم برج ۹ این اتفاق براش افتاد چون گوشش ی ده دقیقه داغ و قرمز بود خوب شد البته خوندم میگم شاید اونجا اینطور شده الان متوجه شدم ی طرف کامل نمیشنوه دکتر کورتون داده ایا واقعا بااین کورتون درست میشه 

الان همه خوابن ک...فردا بپرس جوابتو بدن

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا من اصلا روز و شبمو گم کردم راست میگی ساعت ۳ ممنون

خواهش میکنم

فردا عصر یادت باشه تاپیک بزنی😘

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

الهی بگردم عزیزم🥺💔اینجا که کسی فک نکنم بدونه عزیزم با دکتر مشورت کنین😶

اینو تو اینترنت پیدا کردم...

"در حقیقت‌،‌ کاهش شنوایی ناگهانی یک وضعیت اضطراری است و دو هفته اول پس از شروع بیماری دوره طلایی درمان آن تلقی می گردد.‌ پس از تشخیص ناهنجاری‌ها و کم شنوایی یا گوش درد‌،‌ بیماران باید در اسرع وقت به دنبال مشاوره پزشکی باشند‌.‌ در صورت عدم درمان به موقع و مناسب‌،‌ شنوایی از دست می‌رود و بازیابی شنوایی از دست رفته برای بیماران دشوار خواهد شد‌.‌ در بدترین حالت‌،‌ این وضعیت حتی ممکن است به ناشنوایی دائمی منجر شود‌."

در میان شلوغی شهر پیدایم کن🌊
الهی بگردم عزیزم🥺💔اینجا که کسی فک نکنم بدونه عزیزم با دکتر مشورت کنین😶 اینو تو اینترنت پیدا کردم ...

اخه بچس هیچی نگفت ک نمیشنوه و اینا من تازه متوجه شدم اونم خیلی اتفاقی براش دعا کن مهربون ممنون 

اخه بچس هیچی نگفت ک نمیشنوه و اینا من تازه متوجه شدم اونم خیلی اتفاقی براش دعا کن مهربون ممنون 

اره عزیز گفت ممکنه پیش بیاد این اتفاق متاسفانه...حتما جانم سلامت باشین ایشالا🤍

در میان شلوغی شهر پیدایم کن🌊