2777
2789
عنوان

کمکم کنید

92 بازدید | 8 پست

ی بچه ۵ ساله دارم نمیدونم چرا ولی سکته گوش کرده البته فک کنم برج ۹ این اتفاق براش افتاد چون گوشش ی ده دقیقه داغ و قرمز بود خوب شد البته خوندم میگم شاید اونجا اینطور شده الان متوجه شدم ی طرف کامل نمیشنوه دکتر کورتون داده ایا واقعا بااین کورتون درست میشه 

الان همه خوابن ک...فردا بپرس جوابتو بدن

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا من اصلا روز و شبمو گم کردم راست میگی ساعت ۳ ممنون

خواهش میکنم

فردا عصر یادت باشه تاپیک بزنی😘

آقا ممد من حرمت داره نه لذت👫😌❤❤❤❤❤❤شاید دیگه نتونم نظرات واقعیمو بهتون بگم...چون توسط خاله زهرام شناسایی شدم🙂بچه ها سلام گفتین به خاله زهرا؟🙂🖐🏻

الهی بگردم عزیزم🥺💔اینجا که کسی فک نکنم بدونه عزیزم با دکتر مشورت کنین😶

اینو تو اینترنت پیدا کردم...

"در حقیقت‌،‌ کاهش شنوایی ناگهانی یک وضعیت اضطراری است و دو هفته اول پس از شروع بیماری دوره طلایی درمان آن تلقی می گردد.‌ پس از تشخیص ناهنجاری‌ها و کم شنوایی یا گوش درد‌،‌ بیماران باید در اسرع وقت به دنبال مشاوره پزشکی باشند‌.‌ در صورت عدم درمان به موقع و مناسب‌،‌ شنوایی از دست می‌رود و بازیابی شنوایی از دست رفته برای بیماران دشوار خواهد شد‌.‌ در بدترین حالت‌،‌ این وضعیت حتی ممکن است به ناشنوایی دائمی منجر شود‌."

در میان شلوغی شهر پیدایم کن🌊
الهی بگردم عزیزم🥺💔اینجا که کسی فک نکنم بدونه عزیزم با دکتر مشورت کنین😶 اینو تو اینترنت پیدا کردم ...

اخه بچس هیچی نگفت ک نمیشنوه و اینا من تازه متوجه شدم اونم خیلی اتفاقی براش دعا کن مهربون ممنون 

اخه بچس هیچی نگفت ک نمیشنوه و اینا من تازه متوجه شدم اونم خیلی اتفاقی براش دعا کن مهربون ممنون 

اره عزیز گفت ممکنه پیش بیاد این اتفاق متاسفانه...حتما جانم سلامت باشین ایشالا🤍

در میان شلوغی شهر پیدایم کن🌊