2777
2789

هفته ۲۶ام

از قند رو دادم و میدونم اوکیه

اما برای اینک وقت دارم میگم برم دکترهم ببینه

بنظرتون توی این کرونا برم؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برو عزيزم🌹 ميگم ازمايش خون هم دادي برا گلبول قرمز و سفيد ؟

ن عزیزم ندادم

تو چن هفته میگیرن ؟ برای چی؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤
بری بهتره بتای شما چند بود گلم؟

بتا تو کدوم ازمایش معلوم میشد،🙄؟

اولی ک ببینی باردار هسی یا نه

نه من دیرفهمیدم بارداریمو

آز بتا ندادم

ن عزیزم ندادم تو چن هفته میگیرن ؟ برای چی؟؟

تو همين هفته شما رفتم ازمايش قندو تيروييد و اينا بود تو جوابم تعداد گلبول قرمزو سفيد هم بود نميدونم ولي انگار همه داشتن من پرسيدم اما نميدونم برا چيه

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نه من دیرفهمیدم بارداریمو آز بتا ندادم

عه پس اوکی

آخه میدونی چیه من امروز تست بتا دادم عددش زیادی بزرگه ۷۳۳۳دکتر گف شاید خارج رحی باشه سونو شدم ک خداروشکر خارج رحمی نبود حالا نمدونم چرا انقد عددش بزرگه

تو همين هفته شما رفتم ازمايش قندو تيروييد و اينا بود تو جوابم تعداد گلبول قرمزو سفيد هم بود نميدونم ...

آها تو آزمایش من ظاهرا نیست

عه پس اوکی آخه میدونی چیه من امروز تست بتا دادم عددش زیادی بزرگه ۷۳۳۳دکتر گف شاید خارج رحی باشه سون ...

اها خداروشکر ک مشکلی نیست

من از بتا چیزی نمیدونم راستش

از دکترت بپرس یا توی نت تحقیق کن

با w.b.cوR.b.c نشون داده

اره هست👍👍