دوستان سه روز پیش رفته بودیم با دوستام شنا،یک نفر بالاتر غرق شد،تا رسیدیم رفته بود کف آب و چون آب خیلی کدره و عمیق،همه سعی کردیم ولی پیدا نشد،بعد یک ساعت جنازش همون جا پیدا شد،جایی که من شیرجه زدم زیر آب چند متر بالاتر پیداشد!از همون لحظه افسرده شدم!اگر بیشتر زیر آب میموندم و ریسک میکردم شاید لمسش میکردم!شاید نجاتش میدادم،اون عمق مثل جهنم تاریک بود ولی شاید من باید بیشتر تلاش میکردم!میتونس الان زنده باشه،خیلی عذاب وجدان دارم،ن میتونم درست بخوابم نه غذا بخورم،هرثانیه اون اتفاقو باخودم مرور میکنم !آیا من مقصر بودم؟؟خودخواهی و جان دوستی من باعث شد نتونم پیداش کنم؟؟؟فقط چند متر مونده بود از یه اتفاق وحشتناک جلوگیری کنم!!!
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
برای خانواده اش از خدا صبر بخواه و براش زیارت عاشورا بخون
ان شاءالله خدا هم دل تو رو اروم کنه هم خونواده اش رو😔
بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌