2821
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 46 پست
شما تاحالا ازش نتیجه دیدین من الان دارم گوش میکنم واسه کوتاه کردن قد

کوتاه کردن؟دختری یا پسر؟بروووو خداروشکرررررززر کنن ناشکرر نباش خدا بهت قد بلند داده میخوای برای کوتاهی گوش کنی؟نمیبینی ما دلمون میخواد قدمون بلند شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیرم داشتن داروهای کلسیم و حجامت؟

فعلا که نه....همه میگن صبر کن اگه تأثیر داشت نمی‌رفتم دکتر غدد....

هر چی خدا بخواد....من همه تلاشم رو میکنم که بلند بشه پس فردا نگه هیچ کاری برام نکردی....حتی اگه دکتر داروی هورمونی بده ماشینمو میفروشم چون شنیدم خیلی گرونه

کوتاه کردن؟دختری یا پسر؟بروووو خداروشکرررررززر کنن ناشکرر نباش خدا بهت قد بلند داده میخوای برای کوتا ...

دخترم گلم 

۱۷۶هستم میخوام بشم ۱۶۸

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

از کیوت استایل آره  حتی خالمم مشکل داشت باردار نمیشد الان نینیش بدنیا اومده  من براش فرس ...

میگم رفتم تلگرام سرچ کردم کانالو دنبال کردم.بعد چجوره حالا باید چیکار کنم؟

من دخترم پریود نشده ۱۳ سالشه ...دوره حجامت قد رو هم داره میگذرونه الان رسیدیم به حجامت ساق پا...‌‌‌‌ ...

راست گفته   زیر ۱۱ خوبه   ولی بازم ممکنه رشد کنه   

میشه لطفا برای حاجت دلم ۲ تا صلوات بفرستی 🥺🥺🙃 
وای عزیزم چرا ماشاالله قدت عالیه که.چرا کوتاه بشی

چی بگم عزیز

ادما هیچ وقت قدر داشته هاشونو نمیدونن

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

فعلا که نه....همه میگن صبر کن اگه تأثیر داشت نمی‌رفتم دکتر غدد.... هر چی خدا بخواد....من همه تلاشم ...

اره امپول و این چیزا اگر بدن گرونه من دختر خالم مصرف میکرد بعد هر ماهم امپول میزد که پریود نشه و قیمتشونم بالا بود

فعلا که نه....همه میگن صبر کن اگه تأثیر داشت نمی‌رفتم دکتر غدد.... هر چی خدا بخواد....من همه تلاشم ...

ارع دقیقا من الان به مامانم میگم تو کاری واسه من نکردی با اینکه دوتا دکتر برد منو اما وقتی که پریود شده بودم دیگه مار از کار گذشته بود

ارع دقیقا من الان به مامانم میگم تو کاری واسه من نکردی با اینکه دوتا دکتر برد منو اما وقتی که پریود ...

من که دختر پریود نشده ...تازه یه ذره سینه درآورده میگه چرا دیر آمدی یک سال پیش باید میومدی‌‌....من و باباش خیلی حساسیم....میگم حداقل ۱۶۰ بشه

اره ولی دوست دارم بلند تر شم تو کاری نکردی برای قدت؟

ن کاری نکردم ونمیکنم😂😂😂

سعی میکنم لاغر کنم به وزن ایده الم یا کمتر برسم

ببین بنظرم‌اگر‌لاغری مشکل انچنانی نداره

اگر‌خانوادت‌میبرنت دکتر برو سریع رشد میکنی با امپول

من‌نمیبرنم😂میگن قدت خوبه

ولی من دراینده بزرگ تر بشم ۱۶۰ رو میشم احتمال خیلی زیاد

چون یادمه تو چاارماه نیم سانت بدون‌کاری اضافه کردم

زندگی چن بار زمینم زد                                              زندگی چیز هایی رو نشونم داد که                               هرگز نمیخواستم ببینم                                               من غم و شکست رو تجربه کردم                                  اما از یه چی مطمئنم                                                اینکه همیشه بلند میشم...🙂
ن کاری نکردم ونمیکنم😂😂😂 سعی میکنم لاغر کنم به وزن ایده الم یا کمتر برسم ببین بنظرم‌اگر‌لاغری مش ...

اره لاغرم ،ن چون پریود شدم دکتر برم میگع فایده نداره