2821
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 46 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قرص ال آرژنین  قرص استئوکر    اینا برا قد   ممکنه نتیجه بگیری    حجام ...

من دخترم پریود نشده ۱۳ سالشه ...دوره حجامت قد رو هم داره میگذرونه الان رسیدیم به حجامت ساق پا...‌‌‌‌بنظرتون دخترم قد میکشهه ....دکتر که خیلی بد حرف زد...گفت چرا دیر اوردی

عکس از مچ گرفت ...بعد کلی آزمایش هورمونی و آزمایش های دیگه داد که نزدیک چهار ساعت آزمایشگاه بودیم... ...

اینکارارو اکثراً برای کسایی میکنن که پریود نشدن.مناسفانه مادر من دیر اقدام کرد دیر منو برد دکتر موقعی که پریود شده بودمو دیگه کار از کار گذشته بود🙂💔

😕ان شالله که قدش بلند شه دعا کن قد منم بلند شه خیلی دوست دارم به ۱۶۰ راضیم کلا خانوادگی ژن قدیمون ب ...

خدا کنه من چند ماهی هست دارم تلاش میکنم دخترم بلند بشه...اول داروهای تقویتی و کلسیم و د۳...بعد هم حجامت دوره ای واسه قد...الآنم بردم غدد

سابلیمینال  اگه تلگرام یا اینستاگرام داری بنویس کیوت استایل صفحه اش میاد بیشترش رایگانه  ...

شما تاحالا ازش نتیجه دیدین

من الان دارم گوش میکنم واسه کوتاه کردن قد

آقایون درخواست دوستی ندید سایت دوست یابی و همسر یابی که عضو نشدین فرت و فرت درخواست میدین

من دخترم پریود نشده ۱۳ سالشه ...دوره حجامت قد رو هم داره میگذرونه الان رسیدیم به حجامت ساق پا...‌‌‌‌ ...

اره قد میکشهع چون هنوز پریود نشده حتی تا یک سال بعد پریودم شنیدم امکان رشد هست.شما چه شهری هستی؟حجامت تاثیر داشت؟کجاهارو حجامت کردی واسه دخترت؟من شنیدم زانو یا پشت گوش،پشت گوش میگن زیاد جواب میده 

شما تاحالا ازش نتیجه دیدین من الان دارم گوش میکنم واسه کوتاه کردن قد

از کیوت استایل آره 

حتی خالمم مشکل داشت باردار نمیشد الان نینیش بدنیا اومده 

من براش فرستاده بودم ساب شو 

اره قد میکشهع چون هنوز پریود نشده حتی تا یک سال بعد پریودم شنیدم امکان رشد هست.شما چه شهری هستی؟حجام ...

حجامت دوره ای مخصوص قد اول حجامت عام که بین دو کتف هست بعد پایین کمر و بعد هم ساق دوپا....من شهر قم هستم پیش دکتر بلاغت حجامت میبرم...

دکتر محمد زمان زمانی متخصص قد کودک و نوجوان