2777
2789
عنوان

کرج یا تهران ؟

432 بازدید | 31 پست

تهران زندگی میکنیم...کسیو اونجا ندارم‌...شوهرمم کارش تهرانه...۴ ماه دیگم بچم دنیا میاد...کنکورم قبول شدم..مامایی کرج میارم..من میگم خونه رو ببریم کرج شوهرمم میگه نه بمونیم تهران من راحت برم سرکار و تو با بچه مسیر تهران کرج برید بیاید مامانتم باااید بیاد کمکت کنه...مامانمم کرجه ..خودش خونه داره بچه داره بخاطر ما اسیر جاده ها بشه😑(لطفا گیییییر ندین که چرا باردار شدم یا چرا با بچه میخوام درس بخونم از سرزنش خوشم نمیاد و موضوع تاپیکمم چیز دیگس)اینم بگم راجع به این مسئله به توافق رسیده بودیم....اما یهو نظرش تغییر کرده......بنظرتون چیکار کنیم؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا که امسال مجازیه ثبت نام کن بعد به تهران انتقالی میدن اگه معدلت خوب باشه

تهران برام سخت میشه..کسیو نداریم کمک کنه بچه رو یکم نگهداره من برم دانشگاه...خانوادم کرجن..بخاطر اون میگم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
رتبت چقدرشده؟؟؟چقدردرس خونده بودی

۱۶هزار منطقه۲...دوسال خوندم

بنظرم رفتن کرج واسه چند سال خیلی بهتره آخه فقط شوهرت رفت و آمد داشته باشه خیلی بهتر از اینه که تو و بچت و مامانت همش تو رفت و آمد باشین

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
خوشبحالت مامایی اوردی 

بعد از دوسال جون کندن

تهران برام سخت میشه..کسیو نداریم کمک کنه بچه رو یکم نگهداره من برم دانشگاه...خانوادم کرجن..بخاطر اون ...

سر صبح بچه رو بزار خونه مادرت تو که داری میری کرج چه فرقی داره بزار خونه مامانت برو دانشگاه فوقش یک شب دو شب هم بمون در هفته ، شوهرت هر روز صبح تا عصر سرکاره تهران ، خیلی سخته هر روز رفت و امد راحت ۴ ۵ ساعت وقتش تو ترافیکه شایدم بیشتر،

بنظرم رفتن کرج واسه چند سال خیلی بهتره آخه فقط شوهرت رفت و آمد داشته باشه خیلی بهتر از اینه که تو و ...

قربون آدم چیز فهم.....بالاخره یکی منو درک کرد....‌

ایشون میخواد چن نفر رو به همراه یک نوزاد آواره بکنه ولی خودش سختی نکشه.....جلوی چشمش دوسال زحمت کشیدم تا همین رتبه رو هم بیارم‌‌....بهش میگم باشه من میمونم خونه مادرم این مدت .بهتر از اینه که اذیت کنیم چن نفرو...میگه نه بااااااید خونه باشی.......داره اختلاف میشه

قربون آدم چیز فهم.....بالاخره یکی منو درک کرد....‌ ایشون میخواد چن نفر رو به همراه یک نوزاد آواره ب ...

پس به احتمال زیاد مخالف درس خوندن شماست که اصلا همکاری نمیکنه ولی خب نمیتونه علنی بهت بگه

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
پس به احتمال زیاد مخالف درس خوندن شماست که اصلا همکاری نمیکنه ولی خب نمیتونه علنی بهت بگه

خانوادش پرش کردن.‌.چون اومد کرج خونه هم پیدا کردیم ..فرداش زد زیر همه چی....سرخود رفت خونه قبلیو بی مشورت من تمدید کرد.....الانم با زووووور میگه کوتاه بیا

منم درکت کردم عزیز فعلا ثبت نام کن مجبور میشه بیاد کرج

شرایط سختی برام درست شده.....ثبت نامو که میکنم ولی وضعیت زندگیم خرابه