2777
2789
عنوان

کرج یا تهران ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 31 پست
شرایط سختی برام درست شده.....ثبت نامو که میکنم ولی وضعیت زندگیم خرابه

نه عزیزم خودت با آرامش پیش برو شوعرتم کم کم ببینه کدوم تصمیم به نفع بچه است انجام میده ، مردا به حرف اذیت میکنند در عمل بهترن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم دفترچه انتخاب رشته آزادکی میاد بنظرت؟

نمیدونم عزیزم...حالا تا جواب انتخاب رشته بیاد صدتا سکته میزنیم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
دقیقا به شوهرت رتبه اینات گفتی؟

آره ..بهش میگم احتمال زیاد کرج قبول میشم...همچنان نظرش اینه که تهران بمونیم و اون مجبور نشه این مسیرو بره بیاد ولی من با یه بچه نوزاد برم و بیام...تازه مامانمم بیاد و بره.....مسخره نیس توروخدا؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
سر صبح بچه رو بزار خونه مادرت تو که داری میری کرج چه فرقی داره بزار خونه مامانت برو دانشگاه فوقش یک ...

خب من که یه زنم ضعیف ترم با یه بچه نوزاد این مسیر رو هروز برم و بیام و به خونه زندگیمم برسم شوهرداریم بکنم درسم بخونم اذیت نمیشم ولی شوهرم که یه مرد هست و کارشم همین رانندگیه این مسیرو بره اذیت میشه؟ آخه منطقیه؟

خب من که یه زنم ضعیف ترم با یه بچه نوزاد این مسیر رو هروز برم و بیام و به خونه زندگیمم برسم شوهرداری ...

ای وای من تازه الان خوندم متوجه شدم بد خوندم شما تازه چهار ماه دیگه بچت به دنیا میاد من فکر کردم  در مورد یه بچه ۴ ساله صحبت میکنی ، دو ترم اولو مرخشی بگیر تا سال بعد خدا بزرگه

شما در مسیر مخالف میری عزیز ترافیک نداری خونتونو ببر غرب تهران

والا راضیم اونجا هم ببره....خونمون ته شرق تهرانه...میگه از جام تکون نمیخورم

والا راضیم اونجا هم ببره....خونمون ته شرق تهرانه...میگه از جام تکون نمیخورم

عزیزم من قبلا هم گفتم اگه راضی نمی شه بیاد فعلا بهترین کار همینه بزاری توی شرایط قرار بگیره تا سختی کار بفهمه و درک کنه.

مثلا ازش بخواه هر روز ببردت کرج و برگردونه.

و اینکه به مادرتون هیچ ربطی نداره بخواد هر روز بره و بیاد و غیر از شما فرزند دیگه ای هم داره.تنها راهش اینه برای بچه پرستار بگیره.

یکی هم بگیرین کارای خونه بکنه.چون بچه کوچیک و درس و رفت و آمد و کارای خونه همش  با هم خیلی سخته بدون کمکی

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
تهران برام سخت میشه..کسیو نداریم کمک کنه بچه رو یکم نگهداره من برم دانشگاه...خانوادم کرجن..بخاطر اون ...

سلام گلم خوبی؟ مگه باهاش آشتی کردی؟ یعنی چی آخه. ولش کن فقط به خودت و رویاهات فکر کن. این آقا 37سال گذشته قدمی برای پیشرفت خودش برنداشته اونوقت به تو بال و پر میده؟ دختر خوب این مرد پیرت میکنه باهاش اتمام حجت کن 

سر صبح بچه رو بزار خونه مادرت تو که داری میری کرج چه فرقی داره بزار خونه مامانت برو دانشگاه فوقش یک ...

بچه کوچیک رو که نمیشه هر روز سوار ماشین کرد برد آورد فردا زمستونه سرده خطرناکه بلاخره جاده است دیگه. 

[QUOTE=201379984]قربون آدم چیز فهم.....بالاخره یکی منو درک کرد....‌ ایشون میخواد چن نفر رو به همراه یک نوزاد آواره ب ...[/QUOT

یعنی این همه این چند روزه گفتی تصمیم گرفتی و این حرفا همش الکی بود؟! 🤔 من نمیدونم تصمیمت چیه گلم ولی مطمن هستم تهرانم بری بعد از چند مدت از یه اخلاق بد دیگه اش کارد به استخونت میرسه قرار بود یه تصمیم جدی بگیری ولی مثل اینکه باز داره تو رو فریب میده 

سلام گلم خوبی؟ مگه باهاش آشتی کردی؟ یعنی چی آخه. ولش کن فقط به خودت و رویاهات فکر کن. این آقا 37سال ...

سلام عزیزم..خوبم ممنون..تو خوبی؟ به اون صورت آشتی نیستیم..ولی شبی یه بار زنگ میزنه...دیشب دوباره زنک زده بود کلی اصرار کرد التماس کرد میگفت دارم میام دنبالت ..منم گفتم حرفم همونه که گفتم