2777
2789

چی میشه گفت

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسی بازار کارش بد نیست هم میتونن جذب استخدام های دولتی بشن (چه وزارت بهداشت و چه وزارت علوم به عنوان معلم). 

هم میتونن جداگانه کلینیک بزنن. کلا هر درسی بخونی، باید برا پیدا کردن کار تلاش کنی و قدرتمند پیش بری که اگه رشته ات رو دوست داشته باشی این راه برات هموار تر میشه. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
چه رشته ای رفتی عزیزم

مترجمی زبان انگلیسی .. البته به  ایده آلم  تو این رشته نرسیدم هنوز منتها به نظرم از روان شناسی بهتر بود .. روان شناسی رشته ای هست که فقط صرف علاقه به مباحث روان شناسی خیلیا رو میارن بهش که به نظرم اگر صرفا علاقه س میشه به مطالعه آزاد تو این رشته بسنده کرد نیاز نیست واحدهای دانشگاه رو پاس کنید  .. علاقه خیلی مهمه منتها مهمتر از اون بازار کار آینده هست.  من خیلی اشتباه ها کردم تا الان به شما بگم اگر زمان به عقب برمی گشت حتما با افرادی تو رشته مورد نظرم دیدار میکردم و بسنده نمیکردم به نظرات افراد تو فضای مجازی ...خیلی موارد اینجا با بیرون متفاوته ! و حتما با مشاوره صحبت میکردم .. خیلی مهمه جوری زندگی کنید که بعدا پشیمون نباشید