2777
2789
عنوان

امروز ....

143 بازدید | 22 پست

پدر بزرگم فوت شد مرد مهربونی بود دوسش داشتم اما از پسر خالم دوری میکردم بخاطر ارتباط احساسی که بینمون بود البته قبل ازدواج من دیدمش امروز دلم براش تنگ شده بود رفیق بچگی و حامی من مرد رویاهام میدیدمش اما قسمت نبود از این عشقای الکی نبود یه عشق پاک که میتونم به پاکیش قسم بخورم صداش کردم که بگم برو خرما بخر پاش خورد به پله به جای اون من اخ گفتم نمیگم چرا قسمت نشد چون حتما خدا صلاح ندونست ولی دلم براش درد میکنه خیلی درد میکنه خیلی

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اره ولی اون نه

اونم تورو دوستداشت؟چرا خودت بهش نگفتی قبل ازدواج

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

پیش میاد تا چتد هفته دیگه آروم میگیری البته شاید از ذهنت حالا حالاها پاک نشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اونم تورو دوستداشت؟چرا خودت بهش نگفتی قبل ازدواج

اره داشت ولی خانواده هامون اجازه ندادن نه میتونم بهش فکر کنم نه فراموش اخه که دلم کبابه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
اره داشت ولی خانواده هامون اجازه ندادن نه میتونم بهش فکر کنم نه فراموش اخه که دلم کبابه

واقعا ناراحت شدم واست ولی سعی کن سرکوب کنی حستو اینجوری هم خودت از پا درمیای هم همسرت گناه داره واقعا 

آرزو هاتو بغل کن تا خداهست زندگی هست💓  حواستان باشد !اینجا خیلی زود ، دیر می شود !جایی که همه چیز تاریخ مصرف دارد ؛حتی آدم ها ، حتی رابطه ها ...این روز ها کسی حال و حوصله ای برایِ غرور و قهرهایِ طولانی ندارد !باید مراعات کرد ، باید مراقب بود ، قبل از این که دیر شود !آدم هایِ خوبِ زندگی تان را سنجاق کنید به دایره ی اولویت و حواستان ،و روابط عاطفی و شخصی تان را لحظه ای به حالِ خود رها نکنید !به خاطرِ خودتان می گویم ...زمانه ی خوبی نیست !مبادا چشم باز کنید و ببینید ، همان کسی که تا دیروز برایتان جان می داد ؛غریبه ترین آدمِ دنیایتان شده !آدم هایِ امروز ، راحت عوض می شوند ،راحت تغییر مسیر می دهند ،و خیلی راحت ، فراموش می کنند !به آدم هایی که هنوز خوب مانده اند ؛نه بهانه ای برایِ تغییر بدهید ،نه فرصتی برایِ بد شدن !مراقبِ دلبستگی هایتان باشید ...

چقدر بد .بیشتر دلم واسه شوهرت میسوزه

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خب چرا ب پاش نموندی ؟! قسمت همت هم لازم داره ی مقدار

مجبور به ازدواجم کردن حتی رگم رو زدم

دیگه حالا شوهر داری! هر حسی بوده و شده یا نشده . تموم شده رفته . تو ناموس ی مرد دیگه ای. قلب و دلتم هر وقت براش درد گرفت ی نیشگون خیلی محکم از خودت بگیر یکیم محکم بزن تو سرت دوتام محکمتر بزن رو دستت که دردش باعث بشه درد تو قلبت یادت بره یادت بیاد شوهر داری . دلم برا شوهرت سوخت