2777
2789
عنوان

امروز ....

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 22 پست
چقدر بد .بیشتر دلم واسه شوهرت میسوزه

من از هیچ لحاظ برا اون کم نمیزارم اونم چیزی نمیدونه انقدر بهش میچسم و عاشقی میکنم بلکه از سرم بیوفته اون عصبی میشه میگه ولم کن بزار راحت باشم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی عزیزمممم چ سخت  فکر میکنی پسرخالتم هنوز دوستت داره؟

نمیدونم نگاهمم نکرد حتی اون نمیدونه مادرش باعث جدایی شد به اون گفتن من با شوهرم دوست بودم درحالی که حتی یه بارم ندیدمش

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
دیگه حالا شوهر داری! هر حسی بوده و شده یا نشده . تموم شده رفته . تو ناموس ی مرد دیگه ای. قلب و دلتم ...

شوهرم خودش عاشق دختر دایی اش بوده اما یه چند روز قهر بودن دختره با پسر عموش ازدواج کرد این اقا هم رفت سربازی بعدش هم اومد منو گرفت ما هیچ عشقی بینمون نبود

نمیدونم نگاهمم نکرد حتی اون نمیدونه مادرش باعث جدایی شد به اون گفتن من با شوهرم دوست بودم درحالی که ...

کاش بهش میگفتی اینو حداقل ازت متنفر نباشه😞

دیگه شوهر داری فراموشش کن کاملا هم سخته میدونم تلاشت رو بکن ولی گناه داره همسرت ب خودتم ظلم میکنی 

کاش بهش میگفتی اینو حداقل ازت متنفر نباشه😞 دیگه شوهر داری فراموشش کن کاملا هم سخته میدونم تلاشت رو ...

نمیدونم چی بگم یه‌حس خاصی بهش دارم قلبم واقعا تیر میکشه

نمیدونم چی بگم یه‌حس خاصی بهش دارم قلبم واقعا تیر میکشه

میفهمم عشق چیه چون خودم عاشق شدم 

ولی الان رو ب روم نشسته زل زده ب من ی بسه دیگه از نی نی سایت بیا بیرون خاصی تو چشماشه😂😂

هرچی بوده گذشته سعی کن فراموش کنی ک زن گرفت اذیت نشی😟