2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینهمه زندگی میکنیم خب تهش که چی؟می‌میریم  در واقع ۷۰ درصدمون زندگی نمی‌کنیم فقط منتظر مرگمون ...

حتی اون ۳۰ در صد هم زندگی نمیکنن فقط چون خوش هستن یا 

دقدقه ندارن وگرنه همه آرزوی مرگ بی درد داریم چه ایران چه هرجا

نه جرات میخواد خودکشی نه چیزی ما چون وابستگی به اینجا داریم از اون وابستگی ها ترس داریم که وای اگه دیگه نبینمش اگه این وابستگی ها نبود مرگ میر خیلی بالا بود گاهی نه ترس هست نه چی زی آخه چیزی که ندیدیم نمیتونه ترس ناک باشه مگر اینکه دیده باشیم یا لمس کرده باشیم 

ما فقط از وابستگی ها هست خودکشی نمیکنیم

تو از هزار روانشناس منو بهتر درک کردی تاحالا هرجا میرم میبینمت دوست قدیمی ❤

ممنون 🤗🖤🤗🖤

یکی هم پیدا شده ک مث خودم همش تاپیکا خودکشی رو سرچ میکنه 

چ قد شبیه همیم

امیدوارم ی بارم تو تایپکا شاد ببینیم همو🙃🍀

هر بالشت میتوانست یک اثر هنری باید اگر اشک ها رنگی بودن 💔

حتی اون ۳۰ در صد هم زندگی نمیکنن فقط چون خوش هستن یا  دقدقه ندارن وگرنه همه آرزوی مرگ بی درد د ...

اونا دیگه خوشی زده زیر دلشون وگرنه مطمئن باش ماهایی که تو ایرانیم خیلی مشکلاتمون بیشتره. مثلا اینهمه روزو شب درس میخونیم آزمون میدیم تهش میبینم کلی تقلب شده نمره ما خراب میشه. یا طرف دانشگاش تموم با معدل نونزده ۲۰ شغل گیرش نمیاد در به در دنبال کاره . حالا کارم گیرش بیاد حقوقش میشه پول ۱ چهارم خرج و مخارجش پول نداره زندگی کنه . درحالیکه خیلی از کشورا به مردمشون حقوق میدن سر کارم نرن پول زندگیشون دستشونه بعد ما با پول یارانه نهایت۲ بسته پنیر میشه گرفت

اونا دیگه خوشی زده زیر دلشون وگرنه مطمئن باش ماهایی که تو ایرانیم خیلی مشکلاتمون بیشتره. مثلا اینهمه ...

از این لحاظ قبول دارم ولی خوب مردمانش اینطوری خواستن ما وقتی همه چی ده برابر میشه کاری نمی‌کنیم همین میشه 

وقتی همه پشت هم باشن انقدر بی در و پیکر نمیشه