2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 93 پست
عزیرم من تا حالا بار ها این حسو تجربه کردم و حتی به سرم زده خودمو بکشم ولی فقط یه لحظه دقیقا همون لح ...

میگم دیگه واسه همه پیش میاد یکی میتونه تو دلش نگه داره یکی میریزه بیرون ولی چه میشه کرد ما آدمای آخر زمونیم که هیچکسو نداریم و در ظلم تمام بسر می‌بریم همه مون 

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍
اره میدونم گلم...ولی وقتی خانواده م مشکل مالی دارن من نمیتونم برای کنکورم کتاب تست بخرم...غذای خوبی ...

عزیرم می بینی هنوز یه امید هست که تو این دنیا باشی معلمت! کتاب رو می تونی دانلود بکنی اگه همه قرار بود مثه هم باشن دنیا خیلی مسخره می شد هر کی یه سختی ای تو زندگیش داره حتی همون دوستات بهت گفتم برو کار پیدا کن 

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جواب منو ندادی منتظرم

ببخشید ولی من واقعا توان بحث کردن ندارم... لطفا ریپ نزنین🙏🏻

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری
آروم باش 

من آرومم فقط اینکه می خوام بهم یه دلیل بده حتی حوصله نداره دلیلشو بگه !

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
عزیرم می بینی هنوز یه امید هست که تو این دنیا باشی معلمت! کتاب رو می تونی دانلود بکنی اگه همه قرار ب ...

ممنون....منم فقط بخاطر معلمم زنده م...چون گفت اگه چیزیت بشه من نابود میشم..

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
☺☺

هی میخام ریپلای کنم بهت ی جیزی بگم.ولی نمیدونم چی بگم ؟؟؟!!!

فقط بدون که رسیدن ب موفقیت از ی راه نیست

ااگ یکی از راها ب مقصد نرسید حتمااااا راه ها دیگ ام هست

درس بخون ...بزن فرهنگیان 

انشالله ک قبول میشی ...

ببخشید ولی من واقعا توان بحث کردن ندارم... لطفا ریپ نزنین🙏🏻

باشه تو حسی که درون خودت داری رو قویتر میکنی تواناییشو داری و خدا توی این راه کمکت میکنه
با آرزوی بهترین ها

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
هی میخام ریپلای کنم بهت ی جیزی بگم.ولی نمیدونم چی بگم ؟؟؟!!! فقط بدون که رسیدن ب موفقیت از ی راه نی ...

بله ....درسته ....ممنون...تنها امیدم معلمم هست

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
من آرومم فقط اینکه می خوام بهم یه دلیل بده حتی حوصله نداره دلیلشو بگه !

ایشون میدونن بهتر از من و تو میدونن این کارو نمیکنن یه چیز پروندن و خودشونم جمعش کردن بیخیال

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
اصلا متوجه نمی شم چی میگی ! خودشون انتخاب کردن خودکشی کنن می تونن نکنن کسی زورشون نکرده 

تا حالا نشده کاری بخوایی انجام بدی ولی چیزی نباشه که واقعا میخوایی فقط فکر می‌کنی و مطمئن نیستی اینم همونه

خودکشی ب خاطر کنکور و همع بلاهایی ک سرم اومد 

کنکور رو خودت انتخبا کردی ! تازه تو کنکور میدی که ایندتو بسازی

نمیدونم ولی درصدی هم هستن واقعا میان میگن و خودکشی میکنن 

بگذریم کسی که خودکشی بخواد بکنه اینجا دنبال راه حل نیست 

یک سرچ کنه خیلی راحت مطالب میاد 

حالا شما استارتر آره من خودکشی کردم با هزار درد ناراحتی 

نمردم چون خانواده از ترس ابرو نجات داد چند بارم اقدام کردم حتما بیمارستان امام حسین کرج رو میشناسی اونجا هم بستری بود کاری نشد برام بکنن 

نه خودکشی گناه نه چیزی فقط مرگ آرامش بخش ترین هستش 

لحظه ای که یک مادر وفادار  فرزندش رو در آغوش میگیره 

فقط خانم دکتر آینده قبل این که کسی رو قضاوت کنی تو روان‌درمانی قبلش خوب به حرفاش گوش کن بعد بهش قرص بده 

یک لحظه خودت رو جای اون بزار بعد دارو نسخه پیج کم 

قبلش خوب گوش بده و به بین اگه جای این بودی حرف کسی رو قبول میکردی 

کار شما خیلی سخته و از نظر من باید دولت حقوق های بالا بده و یک محدودیت داشتن بیمار مثلا ۱۰ بیمار تا بتونی خوب به حرف هاشون گوش کنی تا بشه خوب درمان کرد نه هر ۵ دقیقه بیمار جدید 

خوب حق میدم اگه بخوای به هر بیماری توجه کنی سر هفته باید خودت رو با دست بند و پا بند تو اتاق ایزوله بستری کنن 

مجبوری فقط گوش کنی و یک سری دارو نسخه پیج کنی بگی برو ماه دیگه بیا به بینم چه تغییری کردی 

در واقعا یک جور موش آزمایشی میشه نمیخوای اینطور باشه ولی هست چون داه دیگه ای نداری