2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 93 پست
شایدم منتظره یه حرف که منصرف شه⁦☹️⁩

شاید

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
باشه شما درست میگین

نه رفیق ما درست نمیگیم ما داریم حرفایه ائمه رو به کسایی وقتی نمیزارن برای تحقیقش میگیم پس حرفای معصومین درسته

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم چی بگم گاهی ادم ب هر طرفی نگا میکنه دلیلی برای زندگیش نمیبینه خسته مبشه دووم نمیاره ولی ...

درستع من تا حالا چند بار این حسو تجربه کردم و حتی به سرم زده خودمو بکشم کاملا موافقم ولی فقط یک لحظه دوباره به دورواطرافم نگاه کردم و دوباره انگیزه پیدا کردم !

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
دآری میگی" مشکل مالی خونواده ات" این چه ربطی به تو داره؟ تو خودت می تونی پول در بیاری

اره میدونم گلم...ولی وقتی خانواده م مشکل مالی دارن من نمیتونم برای کنکورم کتاب تست بخرم...غذای خوبی نمیخورم....لباس عید به عید....من مثل بقیه ی  دوستام نیستم ،،،، محدودم....

خانواده  م همیشه غصه پول رو میخورن...بهم محبت نمیکنن.

فقط معلمم بهم کمک مادی و معنوی میکنه.‌.اون مخبت میکنه.....نمیدونم خانواده چطور محبت میکنه

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
درستع من تا حالا چند بار این حسو تجربه کردم و حتی به سرم زده خودمو بکشم کاملا موافقم ولی فقط یک لحظه ...

دقیقااااا 

ولی همین ی لحظه هستا ....همین ی لحظه کار دست ادما میده ک خودکشی میکنن ...

اون ی لحظه ادم یکیو میخاد ک بهش بگه نه اینکارو نکن ...

ولی وقتی ادم جنون میگیرتش میره تو خلوت و ادامه ماجرا ....

اره میدونم گلم...ولی وقتی خانواده م مشکل مالی دارن من نمیتونم برای کنکورم کتاب تست بخرم...غذای خوبی ...

حالتو درک میکنم ولی به نظرت اینکه خودکشی کنی فرار کنی یا هرچیز دیگه ای وضع بهتر میشه؟

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
من خودم مددکار اجتماعی هستم باور میکنید اگه بگم انقد آدم خسته میشه که دیگه براش چیزی مهم نیس حتی با ...

عزیرم من تا حالا بار ها این حسو تجربه کردم و حتی به سرم زده خودمو بکشم ولی فقط یه لحظه دقیقا همون لحظه ای که می خوای از دنیا بری یه ثانیه به دورواطرافت نگاه کن اونوقت می بینی کلی انگیزه جدید داری !

از فـوتـ شُـدگـانِ لایـوِ تـهکـوکّـ                                                                                                     کاربری من نیس
حالتو درک میکنم ولی به نظرت اینکه خودکشی کنی فرار کنی یا هرچیز دیگه ای وضع بهتر میشه؟

نه نیست‌....منم نمیخوام خودکشی کنم...یکبار خواستم انجام بدم‌‌.معلمم نذاشت

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
تجربی میخونی یا انسانی .؟

انسانی

اگه هیچکی نمی فهمه پس کی میفهمه تو؟ که حتی دلیل اینه می خوای خودتو بکشی هم نمی دونی؟

باشه حق با شماست اصن...

من،رویایی دارم رویای آزادی💔رویای یک رقص بی وقفه از شادی💔من،رویایی دارم از جنس بیداری💔رویای تسکین این درد تکراری