2821
2789
عنوان

بلرداری

78 بازدید | 8 پست

بچه ها من دیشب که رابطه داشتیم شوهرم از عادت بد وقتی ارضا میشه دوباره رابطه برقرار میکنه دیشب تا حالا حس میکنم قطره ای رفته باشه داخلهرشب هم قرص ال دی میخورم امکانش هست چیزی بشه؟؟؟

ادیوس ..☆

اوژانسی بخورخب

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیسازتم خیلی بهم میریزم و عوارض برام میاره، ال دی بی فایدس؟😔

والا من ال دی نخوردم تا حالا

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز