2777
2789
عنوان

لعنت به کنکور🥺💔

148 بازدید | 11 پست

حالم خیلی بده خیلی زیاد 

رتبم افتضاح شده اصلا توقع نداشتم 

درسته خیلی نخونده بودم اما صفر صفرم نبودم

شدم ۴۹۰۰۰ وقتی دیدم از تعجب دهنم باز موند 

میدونین از چی ناراحتم 

یکی از دوستام که کلا با درس قهر بود 

همین امسال کلی از درساشو افتاد 

نیم درصد منم درس نخوند 

با سهمیه باباش 

رتبش شد ۶۰۰۰ 

الان داره پزشو به من میده 

اولین باره تو زندگیم انقد حالم داغونه 

کاش زود تموم شه💔

کاربر جدید نیستم😐

سهمیه سهنیه🥺🥺🥺🥺🥺...ترازت چنده؟

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 

نمره ماکزیمم اونه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

لعنت به سهمیه...انقد بخونیم اخرشم هیچی به هیچی...🙂

برای همینه انقد دکتر کارنابلد داریم تو کشور...رسما یه صفر از رتبشونو برمیدارن🙂

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
لعنت به سهمیه...انقد بخونیم اخرشم هیچی به هیچی...🙂 برای همینه انقد دکتر کارنابلد داریم تو کشور...ر ...

خیلی بی انصافیه خیلی زیاد 

بگو میخواین جبران کنین یه جور دیگه جبران کنین 

کاربر جدید نیستم😐
خیلی بی انصافیه خیلی زیاد  بگو میخواین جبران کنین یه جور دیگه جبران کنین

واقعا...مسائل علمی رو با همه چی قاطی میکنن...تازه فقط سهمیه نیست از همه لحاظ تامین میشن...😪

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
واقعا...مسائل علمی رو با همه چی قاطی میکنن...تازه فقط سهمیه نیست از همه لحاظ تامین میشن...😪

همین 

حالا بقیش به کنار 

چرا نمیفهمن کنکور یه رقابت علمیه 

کاربر جدید نیستم😐