فاشیون مدیر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 عنوان کنکوریا😍 | مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 86 پست سلام بچه ها.میدونم خیلی استرس کشیدیم خیلی حالمون بد شد.به همه خسته نباشید میگم🥺❤️کجا قبول شدید؟من ۲۸۰۰ انسانی منطقه یک.رتبه زیر ۲۰۰۰ میخواستم ولی بازم شکر خدا برام موقع انتخاب رشته حتما کنار گذاشته💙 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍 1400/05/10 | 18:07 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_دبیر_آینده عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8091 خب خوبه اونی ستاره نداره تو اولیت هست اونی دوتا داره اولویت دوم شما الان خوبی اونی که سه تا ستاره داره چی؟یبار دیگه میشه توضیح بدی؟
خانم_دبیر_آینده عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 8091 اسی جان خیلی خوشحال شدم برات 😍 دعا کن منم حداقل آخرین نفر بردارن😔😔
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 اسی جان خیلی خوشحال شدم برات 😍 دعا کن منم حداقل آخرین نفر بردارن😔😔 فدای تو بشم❤️ انشالله حتما میشی تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 اونی که نداره حتما دعوت میشه مصاحبه اونی دوتا ستاره داره ۵۰ ۵۰ هس دعوت بشه اونی ۳ تا داره شانسش کمتر ... مطمئنی؟ ستاره داشتن به معنای مجاز شدنه تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50531 اره میاری میشه با مشاور صحبت کن سلام عزیزمبهت تبریک میگمشما قبلا تو جالش من پیام گذاشته بودی که برات دعا کنم خبرنگاری قبول شی؟ کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 سلام عزیزمبهت تبریک میگم شما قبلا تو جالش من پیام گذاشته بودی که برات دعا کنم خبرنگاری قبول شی؟ سلام عزیزم.ممنون از لطفت مهربون❤️نه عزیزم من چالش شرکت نمیکنم ولی شاید تو تاپیک ها گفتم.چه جااب یه رقیب دارم😂😍 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50531 سلام عزیزم.ممنون از لطفت مهربون❤️ نه عزیزم من چالش شرکت نمیکنم ولی شاید تو تاپیک ها گفتم. چه جااب ... خخخ آره😁❤️ کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6850 سلام خوبی؟؟ شما اوردی خبرنگاری دانشگا صدا سیما؟؟ من با شما بود صبت کردم؟! ک گفتم دیگ دست کشیدم از صدا سیما یا یکی دیگ بود گمش کردم هر کی ک بود😕💔دعوت به مصاحبه شدی؟ روزی چقد درس میخوندی؟ دوس داشتی جواب بده البته😁من کنکوری 1401 ام😕 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
marmaii عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 641 ماک موندیم پشت کنکور هی https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 سلام خوبی؟؟ شما اوردی خبرنگاری دانشگا صدا سیما؟؟ من با شما بود صبت کردم؟! ک گفت ... سلام.هنوز که معلوم نیست تازه انتخاب رشته کردم ولی فرهنگیان زدم ولی درکنارش قراره تو خبرگزاری فارس کار کنم🥰روزی میانگین ۸ ساعت.انشالله که هرچی به صلاحته🤗 تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
فاشیون مدیر استارتر عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 15050 ماک موندیم پشت کنکور هی حتما قسمت بوده شماهم ناراحت نباش تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍
ملکه_یخی_هستم عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6850 سلام. هنوز که معلوم نیست تازه انتخاب رشته کردم ولی فرهنگیان زدم ولی درکنارش قراره تو خبرگزاری فارس ... مرسییی🌱 کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)