2821
2789
عنوان

کنکوریا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 86 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اسی جان خیلی خوشحال شدم برات 😍  دعا کن منم حداقل آخرین نفر بردارن😔😔

فدای تو بشم❤️ انشالله حتما میشی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اونی که نداره حتما دعوت میشه مصاحبه اونی دوتا ستاره داره ۵۰ ۵۰ هس دعوت بشه اونی ۳ تا داره شانسش کمتر ...

مطمئنی؟ ستاره داشتن به معنای مجاز شدنه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره میاری میشه با مشاور صحبت کن

سلام عزیزم‌بهت تبریک میگم

شما قبلا تو جالش من پیام گذاشته بودی که برات دعا کنم خبرنگاری قبول شی؟

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
سلام عزیزم‌بهت تبریک میگم شما قبلا تو جالش من پیام گذاشته بودی که برات دعا کنم خبرنگاری قبول شی؟

سلام عزیزم.ممنون از لطفت مهربون❤️

نه عزیزم من چالش شرکت نمیکنم ولی شاید تو تاپیک ها گفتم.

چه جااب یه رقیب دارم😂😍

سلام خوبی؟؟ 

شما اوردی خبرنگاری دانشگا صدا سیما؟؟ 

من با شما بود صبت کردم؟! 

ک گفتم دیگ دست کشیدم از صدا سیما یا یکی دیگ بود گمش کردم هر کی ک بود😕💔

دعوت به مصاحبه شدی؟ روزی چقد درس میخوندی؟ 

دوس داشتی جواب بده البته😁

من کنکوری 1401 ام😕

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)

ماک موندیم پشت کنکور هی

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 
سلام خوبی؟؟  شما اوردی خبرنگاری دانشگا صدا سیما؟؟  من با شما بود صبت کردم؟!  ک گفت ...

سلام.

هنوز که معلوم نیست تازه انتخاب رشته کردم ولی فرهنگیان زدم ولی درکنارش قراره تو خبرگزاری فارس کار کنم🥰

روزی میانگین ۸ ساعت.

انشالله که هرچی به صلاحته🤗

ماک موندیم پشت کنکور هی

حتما قسمت بوده شماهم ناراحت نباش

سلام. هنوز که معلوم نیست تازه انتخاب رشته کردم ولی فرهنگیان زدم ولی درکنارش قراره تو خبرگزاری فارس ...

مرسییی🌱

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز