2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شدین؟

بله من وسواس فکری داشتم و استرس های زیاد

یه مشاور بم معرفی کردن تلفنی صحبت میکردم باهاش شکر خدا خیلی خوب بود‌ داروهامو دیگه قطع کرد دکتر 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
بله من وسواس فکری داشتم و استرس های زیاد یه مشاور بم معرفی کردن تلفنی صحبت میکردم باهاش شکر خدا خیل ...

من افسردگی‌ دارم عزیزم با بقیه چیزایی که نوشتم 

خداروشکر که خوب شدی 

من افسردگی‌ دارم عزیزم با بقیه چیزایی که نوشتم  خداروشکر که خوب شدی

منم یه مقدار افسردگی داشتم بخاطر وسواس های فکریم و استرس ها

کلا دکتر هم گفت وسواس خودش باعث افسردگی هم میشه

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
من افسردگی‌ دارم عزیزم با بقیه چیزایی که نوشتم  خداروشکر که خوب شدی

تا حالا چکار هایی کردی برای درمان؟

روانشناس تلفنی دارو  کتاب و باشگاه  دیگه راهی نمونده 😓

روانشناست چه راه هایی گفت؟ 

زیاد ولی تاثیری نذاشت البته عوض کردم خلاصه پیش سه تا ویزیت شدم 

ان شاءالله نتیجه خوب بگیری

اگه دوست داشتی بگو شماره این مشاور بت بدم شاید برای شما هم مفید باشه

آره عزیزم،چرا که

البته که اولین قدم واسه درمان افسردگی،همین اراده کردن واسه حل مشکل هستش و این خیلی خوبه که خودت میخوای این مسئله حل بشه،و مرحله دوم پیدا کردن یک مشاور خوب که البته این روزا خیلی سخت پیدا میشه و اینکه آدم مدام بخواد ازین مشاور به اون مشاور بره خودش بیشتر ادمو نا امید میکنه،اما من خودم چون خانوادگی همون درگیر این موضوع بودیم و پدرم ماهها افسردگی شدید داست تجربه کردم این حال و شرایط رو.

اما نهایتا دکتر امیرآقاجانی که یکی از اقوام که استاد دانشگاه هستن معرفی کردن و واقعا بسیار بهمون کمک کردن و حال پدرم الان خیلی خیلی بهترهست.ایشون تو اینستا پیج دارن.